ozlemozlem66 Kehiylun Doktor doğumdan 2 ay sonra gel genetik test yapalım demişti ama cesaretim yok sanırım suan… Siz ne zaman yaptırdınız
Kehiylun ozlemozlem66 40. Gün tamamlandıktan sonra yaptırdım sonuç 1 hafta içerisinde çıktı benim bence yaptırın çünkü o süreçte kendinizde hata çok arıyorsunuz ve olmadık senaryolar üretiyorsunuz nasıl ölmüş olabilir nasıl oldu diye en azından öğrenirsiniz
ozlemozlem66 Kehiylun benim damarım beslemiyordu bebeğimi gelişim geriliği vardı doğumdan 30 gün sonra vefat etti muhtemelen pıhtılaşma var dedi kontrollü gebe kalmamı önerdi zaten, yaptırayım 🌸🌸🌸🌸
DENIZ_55 ozlemozlem66 basın sagolsun canım çok zor bende 7 ay önce kaybettiğim bebeğimi sezeryandan sonra 5 gün yaşadı 27 haftalikti oda çok zor bende binsure kendime gelemedim aynı siz gibi hala aklıma geldikçe acaba yaşasaydı bu kadar felan olacaktı diyorum bizde 5 aya yakındır korunmuyoruz doktorum sorun yol kendini ne zaman hazır hissedersen korunma dedi bende o zamana gitti sorun yok dedi dün adet günümdü olmadim perşembe test yaptım kan negatif çıktı hala olmadim salı günü doktoruma gideceğim üzülme diyemem ben bile unutmamadjm zor rabbim sabrımızı attirsin inşallah rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı sende rahat hazır hissettiğin zaman bebek haberini duyarız inşallah canim 🥰🥰
ozlemozlem66 DENIZ_55 sizinde basınız sağolsun onlar melekti kendi evlerine gittiler 🌸 bizede şefaatçi olacak… İyiyim diyorum ama zihnimden çıkmıyor hiç yavrum 🥲 kendime yılbasıns kadar süre verdim sonra bende nasipse yeniden anne olmayı planladım 🌸 sezeryanınızın arasının kısa olmasına doktorunuz bir şey demiyor mu acaba ☺
ozlemozlem66 DENIZ_55 ah inşallah, aminnnn çok çok zor ama allah bizi seviyor bu sabrın sonı inşallah cennet😍🥰 peki Doktor’un bu kadar kısa sürede hamile kalma düşüncene ne dedi, herkes 2 sene diyor ya benim kafamı çok kurcalıyor acaba bir şey olur mu diye
DENIZ_55 ozlemozlem66 doktor bana ilk sorduğunda ben iyi değilim dedim istemiyoru dedim sonra artık düşünmeye başladım sordum hiçbir sorun olmaz sıkıntıda olmaz dedi bende doktoruma güveniyorum evet bana çevrem oyke dedi doktor muane felan etti rahmin dikisin iyi sorun yok hamilelikte kalabilirsin dedi bende doktoruma güvenerek düşünüyorum artık ama benim dikisim estetik belki ondan bilmiyorum simidi hiç belli bile değil sende bi doktoruna goruss eğer samsunda isen yardımcı olurum sana
ozlemozlem66 DENIZ_55 o kadar sevindim ki adına 😍 benimde estetik dikiş ve maalesef istanbul’dayım salı günü perinatalojiye randevu aldım soracağım çünkü bana iyi gelecek ☺ benimde doktorum doğuma karar verdiğinde her şey kötü giderse gelirsin test yaparız önce demişti hiç bekle demedi biraz kilo vermemi söyledi sadece yinede görüşünü alayım ☺ zaten bazen iş ya hemen olmuyor ve doğana kadar neredeyse 1 sene geçiyor
DENIZ_55 ozlemozlem66 aynen canim hayirlisi olsun hakkında ben 4 aydır korunmuyorum nerdeyse ama vucun hazır değilse zaten kabuk etmiyorum hamileligi 1 gün günüm geçti salı doktora gidecem inşallah hamileyimdir yoksa aklıma geldikçe kötü oluyorum evde tek olduğumda uğraşacak bisey yok iş bakıyorum eğer hamile olmazsam aklıma gelince kendimi kötü hissediyorum 😔
DENIZ_55 ozlemozlem66 bence 1 ade4t günün geçsin korunma doktorun sorun yok derse zaten hemen kabul etmiyor vücut hazır değilse
ozlemozlem66 DENIZ_55 iş yapıyosun iş bitiyor geziyosun o bitiyor yine en son geliyor işte aklına…. Bende iş bakıyorum kafam dağılsın.. Birde çocuk düşüncesi ile birlikte oluca olmuyo sağlam kafa en güzeli
DENIZ_55 ozlemozlem66 aynen öyle canım ama işte hadi deyince bulunmuyor ben eve yakın aradim bulamadim olmadı eve uzak varsa bulursam baslarim yoksa toparlayamıyorum başa saracam diye korkuyorum 😔