Kehiylun içindeki acının dinmesi mümkün değil maalesef canım bunu üzülerek söylüyorum ki hala bebeğime giydirdiğim kıyafetleri kokluyorum yıkamıyorum insanlar kendince kolaylaştırıyor maalesef ama asla kolay değil yanıma almadım hiç evime getiremedim ama emzirdim kokladım ağladığını gördüm yanına girdiğimde o minicik bedeni ile bana babasına verdiği tepkiler biran olsun gözümün önünden gitmiyor bazen çok korkuyorum ya bir gün yüzünü unutursam diye . İnan hamile kaldım mezarlığa gidemedim beni görür onu koruyamadım kardeşinide koruyamazsam diye hamileliğimin başından beri korku ile geçiriyorum şu uygulamada geçen hergün azalan her sayının bende yaşattığı duyguyu tarif bile edemem sana unutursun diyemem ki unutmayı istemediğim için seninde unutmanı istemem bu haksızlık olur çünkü ama ben kendimi o benim cennet kuşum beni orada bekliyor ve kardeşi babası ben hepimiz onunla cennet kapısında buluşacağız diye avutuyorum 😔 rabbim gönlüne ferahlık versin 🤲 sizlerede sağlıklı bebekler nasip etsin ama inandığım bir şey daha var ki gerçekten bizim durumumuzda olanlar için yaşadığımdan dolayı söylüyorum sen istediğin zaman değil gerçekten bir evlada ihtiyacın olduğunda rabbim nasip ediyor 25.12.2022 bebeğim vefat etti 25.12.2023 te korunduğum halde hamile kaldım bildiğiniz bir mücize yaşadım hem ilaç kullanıyordum hem eşim geri çekiliyordu ama nasip rabbim sizede yaşatsın bu mucizeyi 🤲