Kehiylun aynen doğru ama bende beyin olarak toparlanmis degilim toparlanacagimida sanmiyorum aklımdan çıkmıyor hicbir zamanda cikmayacak biliyorum ama hamile olsam ayni şeyler olurmu yasamiyim diye düşünmüyor değilim çök zor saldım ben artik rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin bugün ve bi kacgun önce burda okudum bebgini aldırmak isteyen yok boşanacam bakamam yada ikili test dowun sendromlu çıktı ben anlamıyorum ne güzel rabbim nasip etmsi sen onu aldırmak istiyorsun içimden yazacaktım eş geçtim benim ikili test felan bütün hepsi temiz çıktı ama benim hemileligim berbattı ama doktorum senin bebegin normal bebek değil haberin olsun derdi hep dogum yaptkm kaybettim doktorum zaten biliyorudum uzumle belki hayırlısı böyleymiş çünkü normal bebek değil biliyordun dedi ban hiçbir zaman doktorum aldir yada sıvı alalım demedi rabbim ömür verirse yasar bizde vesile oluruz dedi hep halada o doktora giderim rabbim kimseyi evladı ile sınamasın çünkü sağlam olupta sonradan engelli olan bir sürü bebek var engelli diye aldırmak bana saçma gelir rabbim tasiyamiyacagimiz yükü bize yuklemez 💞