buseyusuf27 Eda1254 35 haftaym ama oğlum 36 hafta uyumluymus 38de alalım dedı doktor normalde 39du 1 hafta one cektıler 10temmuz ıns oğlumu alcm
iro01 Eda1254 ben mide yanması için mide bulantısı hapını hiç bırakmadım çünkü bulantılar kesildikten sonra hapı içmeyince yanma olduğunu farkettim içince bebek gibiyim dr doğuma kadar kullanabilirsin dedi sen ilaç kullanmadın mı
FyA Eda1254 bnde nefes değilde sürekli sol ve yan yattığım için belime ağrı giriyor arada sonra sırt üstü yatıyorum
FyA Eda1254 ay valla ben ne kadar yorulsamda nedense demiyorum içimde kalsın 🤣🤣🤣 doğum korkusu sardı sanırım beni
SBera Eda1254 33+6 dan selam. Uyuyabilmek dışında her şeyi yapıyorum. Ama uyku desen yok. Benim bebiş çok hareketli. O döndükçe sanki benim başım dönüyor. Valla bir yanım bitse de gitsek diyor 🫣🤭😅
Fatmaa_D Eda1254 26+4 ve ilk gebeliğim olmasına rağmen çok şükür ki baya rahat geçti bulantı hiç olmadi kızımı sabırsızlıkla bekliyorum çok hareketli yerinde duramiyor😁🌼
Haticeadn 35 haftalik tam artık eğilip doğrulamak zulüm uyku desen i zaten yok bide belimde sol tarafta felaket bi agri var asla oturamıyorum dümdüz uzanmam lazım hissetmemem için zor gunlerrrr 😂
Busra1819 Bende 36 + 2yim ne yesem midem yanıyor şişiyor uyku zaten uyuyamıyorum bebiş de içimde çok hareketli ondan şikayetim yok ama sıcaktan ve terden bıktım
Eda1254 Busra1819 Ayben öyle ama benimki döndükçe mide deliniyomus gibi oluyorum mide yanması desen hiç gecmiyo boğazım deliniyo resmen
Fatmaa_D Eda1254 her gebelik birbirine uymuyor sanırım çok rahat geçiren de var sürekli sıkıntı yaşayan da var kucağımıza alınca o sıkıntıların hepsi geçer umarım🌹
Eda1254 FyA korkunun ecele faydası yok bacım ama aniden olmasi benide endişelendiriyo yani bı gece yarısı valan