Elifkodalogluuu Kizlar 12 haftalık gebeyim monurol ve donaxyl fitil verdi acil doktoru ilk 3 aylık dönemde dikkat edilmeli diyor prospektüste aranızda kullanan var mı
iremsevinc Elifkodalogluuu ben kullandım basından berı su an 23 haftalıgım mantar baska türlü sökülmüyor bende kurtarıcım oldu
Ebbruc Elifkodalogluuu ben kullandım bi sorun yaşamadım çok şükür, doktor çok akıntım olduğu için vermişti enfeksiyon olabilir diye acilde. Akıntım da daha normal artık
rbidm_19 Bende bişeye yaramadı ve sanki birkaç gün kullandıktan sonra diğer günler sanki daha zor takılıyo gibime geldi girmiyo bazen ay bilmiyorum ben memnun kalmadım geçirmedi hiçbir şeyimi bazılarına iyi geliyo demek ki
iremsevinc Elifkodalogluuu hayır hiç yaşamadım içimi anca o temizledi af edersin gece uyumadan atıyordum zaten öyle kullanılması gerekiyor hiç kalkmaman lazım ertesi sabah ne kadar mantar varsa peynir kesiği gibi hepsini atmış alıyordum ne kasıntı ne yanma kalmıyor hatta dün bıraktım artık temizledi içimi şükür denizde ileri derece kaptım 2 gün üst üste kullandım normalde olırsam sadece 1 günde yetiyor temizlemesi için geçmiş olsun unutma fitilden çok enfeksiyon bebişe daha çok zarar
Elifkodalogluuu iremsevinc bende denizde kaptım enfeksiyonu perişan oldum ya ağrıdan bugün başlayacağım
Enfal_06 Elifkodalogluuu onu bilmiyorum ama benim doktorum hep gyno lomexin yazar çok iyi bi fitil 2 tane 3 gün arayla kullanıyorsun enfeksiyonu temizliyor çok yoğun enfeksiyon görürse de onunla beraber antibiyotik yada toz şase yazıyor sadece fitil geçirmiyor bende öyle
Enfal_06 Elifkodalogluuu enfeksiyon geçmemiş neden vermiyor ki farklı ilaç vermesi gerekiyor devlet hastanesi doktoru mu acaba
Elifkodalogluuu Enfal_06 hayır özel hastane enfeksiyon çok ciddi evrelere gelmediği sürece ilaç kullandırmayi doğru bulmuyormus
Enfal_06 Elifkodalogluuu şikayetiniz devam ediyorsa mutlaka bişey yazması gerekir çünkü çok ciddi evrelere geldiğinde sadece ilaçla da geçmiyor ben bir çok kez yaşadım çok kötü öbür dünyayı görüp geldim enfeksiyon az diye ilaç yazmadılar çok kötü oldum ben umarım sizin ki fazla olmaz bol bol su için ve limonlu su
Elifkodalogluuu Enfal_06 bol bol su tüketiyorum evde olduğumda saatte bir iç çamaşırı değiştiriyorum bu şekilde idare etmeye çalışıyorum inşallah kotulesmez