Zehrnz 6 haftalık gebelikte kalp atışı net değildi haftaya tekrar dinlicek sizde de öyle miydi erken mi acaba daha
eliff4 Zehrnz bende tam 6 haftalıkken gittin kalp atışını duymadım ama ultrosanda birşey attığını doktorda bende gördük 10 gün sonra gelin dedi tekrardan
Alone Zehrnz 6. Haftada bizde üstten duyamadık. Vajinal bakınca duydu cnm. Üstten de tam 7. Haftada anca duyduk
Edizhr Benim kalp atışı gözükmedi canım renkli doppler de falan gözükmedi kürtaj oldum ama senin duyulmuş bak
Edizhr Zehrnz 6 haftalık di canım kese oluştu sonra bebek tekrar gittim kalp atışı yok dedi 1 hafta sonra gel bakalım dedi köşede gelişmemiş aynı duruyordu kalp atışı yine yoktu kürtaj oldum
Alone eliff4 döllenme zamanı ile alakalı cnm. Geç döllenmiştir hemen olumsuz düşünme. Bir dahaki kontrolde duyulmazsa o zaman kork. Şuan hemen kötü düşünme normal bir durum da olabilir yani
Zehrnz Alone evet evet doktor bana da öyle söyledi normalde adete göre 8 haftalık olmadı gerek fakat 6 haftalık göründü ondandır dedi büyük ihtimal