SrpYlmz Lina_mungsn bütün kıyafetlerini yıkadım siveno deterjanla. Etiket kes renkleri ayir 30 derecede kısa programda yıkaman yeterli sonra ütü işte ben 27 de halletmistim şuan 32+2 yım
tunasmom Lina_mungsn 32. Haftada 30 derecede 15 dkya atmıştım renk renk ayırmadım acıkcası hepsini birlikte yıkadım hala da öyle yıkıyorum hiçbir sorun yaşamadım
Afrasevde Lina_mungsn 36. Haftadayım Frosch’un bebek deterjanıyla 30 derecede 600 sıkma ayarıyla yıkadım ütüledim yerleştirdim🥹😍🩷 inşallah hepimize sağlıklı giydirmek nasip olur kızlar🤍
35Tugce Son haftalara yakin atmak mantikli bence dolapta uzun süre durmamasi gerekiyor uni baby yesil olan ile yikadim ben utuledim hazir suan ins giydirmeyi nasip etsin saglikla🥰
biranne__ Lina_mungsn 28. Haftada yıkadım hepsini siveno deterjanı kulllandım sonrada ütüledim yerleştirdim
Albatrosss Durunun sabun tozunu aldım ben bebek için, onunla makinada yıkıyorum. Deterjanda ne kadar doğalda yazsa sabun kadar doğal değildir diye düşündüm. Haftanız çok ilerlemeden yapın bence sonra zorlaşıyor.
35Tugce Albatrosss granul sabunlar makine de erimiyormus topaklanma yapip boruyu tikiyormuş daha önce bu sorunu yasayan kisiler var cevremde makine de kuf kokusu geliyormus ordan anlamislar servis cagirip o borusu degismis.bilginiz.olsun
emineaycyilmaz Lina_mungsn 34 Haftada yıkadım Durunun granüllü deterjanı ve Dalinin Pembe kapak yumuşatıcısını aldım gayette memnun kaldım ve yumuşacık yaptı çamaşırları gebe okulundaki ebede granüllü deterjanla yıkayın demişti isabet oldu 🫠