eminedlmnn beta 1.20 olmasına rağmen keseyi gördü mü ya ben çarşamba günü test yaptım pozitif çıktı üç tane test yaptım üçünde aynı silik ikinci çizgi var test yaptıktan sonra sanki böyle adet olur gibi kanamam oldu doktoruma söyledim kan ver dedi gittim kadın doğum acile kan verdim bir saat sonra sonuç çıktı baktım değer 11 cuma günü sabahtan gidip tekrar kan verdim bu sefer de değer 13.6 çıktı doktorum çok yükselmemiş sağlıksız gebelik olabilir bi kaç gün sonra kanaman olup düşük yapabilirsin dedi umutlarım çok kırıldı ama kanamam varken değer az da olsa yükseldi Pazartesi günü tekrar kan ver bide bi kadın doğuma gözük dedi bakalım yinede belli olmaz yükseledebilir dedi ve şunu da söyleyim 3 ay önce 6 aylık hamileyken kızımın kalbi durmuş hareketlerini hissetmiyorum diye gittim kalbinin atmadığını öğrendik çok kötü zor bi süreçten geçtim şimdi 3 ayın üstüne çift çizgiyi görünce bi umutlandım tuhafta oldum açıkcası ama inşallah vardır beta yükselmiştir kese oluşmuştur çok istiyorum anne olmak 😞😔🥺