enfla bn bugun detaylı ıcın gıttı. selcuk bey bakıcaktı ama yoktu yanında bır bayan bır erkek doktor varmıs erkek olan baktı ama adını sormayı unuttum kım dıyede takldı aklıma asıstan mı doktor mu bılemedm🙆🏼
zuzulice enfla ben Sakarya eğitim araştirmaya gidiyorum selcuk özden hocaya ama ayrintili ultrasyon tarihim 22 ocak yanındaki genç olan onun asistanı sanırım ayrıntili ultrasyon nasıl geçti
enfla guzel gectı yanı baya baktı cok sukur onemlı bıseyde yok dedı ama selcuk hoca yapmadı yanındakı asıstanı yaptı onunda adını hatrlayamadım erkek olan. tecrubelıdr elbet ama selcuk hoca gıbı olmaz sonucta ne bılıyım sankı aklıma takıldı.
zuzulice enfla belkide ayrıntılı ultrasyona selcuk hoca girmiyordur sakincasi yoksa neden riskli gebelige gönderildiniz
Bahar54 enfla ilker bey yapmistir buyuk ihtimal. Boynunda zinciri olur genelde var miydi :) yar. doc kendisi. Bi tek o vardi asistan ben gittigimde. Yenisi geldi mi bilmiyorum :)
enfla zuzulice düşük riskim vardı kanama alanlarm vardı o yuzdn gonderdıler hala ıgne oluyorum. detaylı ıcn cagırdı selcuk bakıcaktı ama yanındakı asıstanı bakınca bısey demedm ılgılıde aslında ama ne bılıyım sonucta selcuk prof.
enfla Bahar54 ay boynuna hiç bakmadım ki😄 ama bi bayan bide o vardı genc bir doktor selcuk özden dıye face de bakınca profıl resmnde selcuk hocanın oda var ama adı yok😄
zuzulice enfla selcuk hoca biraz yaşli ama yanındaki erkek asistanı epey genç ve bayanda genç esmer bir bayan ama bende isimlerini bilmiyorum bir kere gittim henuz onlar vardı ama selcuk hoca ilgilendi
Bahar54 enfla simdi baktim bende faceden :) ilker bey selcuk hocanin yaninda dikilen kisi. Cok genc degil belki baskasidir sizinle ilgilenen. Neden riskli gebeliklerdesiniz merak ettim :)
enfla zuzulice aynen gencler selcuk hoca bana bı kere baktı ayrıntılıda da genc olan erkek baktı sen gıdınce bakalım kim bakcak haber verır mısn burdan bana da merak ettm cunku anca randevu aldm bekledm selcuk hoca dıe ole oluncada takıldm sımdı sankı
zuzulice enfla resme baktiğimda baştan ikinci kahverengi ceketli vardı ben gittiğimde selcuk hoca ile beraberdiler ben bu ayın 22 sinde ayrıntiliya gidicem haber veririm tabikide hangisi vardi diye
enfla Bahar54 bnm dedıgımde o resmde en sağdan ikinci 😄 kanama alanm vardı plesantada dusuk rıskndn dolayı gonderdıler
Bahar54 enfla gecmis olsun :) buyuk ihtimal dogumunuzu da orada yaparsiniz bence sanslisiniz. Egitim arastirma her yonden tesekkullu bi hastane :)
enfla Bahar54 tesekkur ederim doğum için sanırm adatıp olacak ama emın degılm su rıskler bı azalsn da 🙂