annekanarya size tek ve kesinlikle gitmeniz gereken birini önereceğim. Meryem kumbaşlı. İmk klinikte çalışıyordu doğumu medarda yaptırıyordu. Ama klinikten ayrılmış pazartesi medar hastanesinde başlıyor hasta kabulüne. Klinikte muayene ücreti 1100 tlydi doğum 20 bindi. Benim kontrolüm var şimdi haftaya. Gittiğimde öğreneceğim ama medardada aynıydı fiyatlar diye biliyorum çünkü doğumu zaten orda yaptıracaktı. Doktordan bahsedeyim. Ben farklı şehirde yaşıyodum buraya yeni taşındım şu an 35 haftalığım. 29. Haftamda meryem hanıma gitmeye başladım. Keşke daha önce ona gidebilme şansım olsaydı. Gittiğimde son haftalarımda gittim diye nasıl karşılar diye korkuyordum ama inanılmaz ilgili ve güleryüzlüydü. Çokta eğlenceli bir doktor randevulara gün sayıyorum resmen. Her gittiğimde organlarını herşeyini iyice inceliyor. Yüzünü hiç göstermemişti bebeğim 10-15 dk uğraştı yüzünü göstersin diye ve gösterdi sonucunda😄 öyle bakıpta yollamıyor yani iyice inceliyor uzun süre muayene ediyor. Kesinlikle ona gitmenizi öneririm randevular açılmış medar sitesinde. Benim bir tanıdığımda onda doğum yaptı ve çok memnun kalmışlar. Öyle içten öyle tatlı bir doktor ki giderseniz ilk görüşte anlarsınız zaten. 🌸🌸