Nesozg Kızlar gebelikten önce çok fazla idrar yolu enfeksiyonu oldum, yaşayanlar bilir bi kere oldun mu kurtulamıyorsun. Şuan yine başladı birden hangi ilacı kullandınız gebelikte dr ne verdi
basakc36 Nesozg Bugün ilaç verdi tekrar doktorum Monurol şase ve Aksef 500 mg tablet.Çok sinir bozucu bu idrar yolu enfeksiyonu.Tahlilimde çok yüksek çıktı 104 olmuş 🥲
annekanarya Nioli yağı kullanıyorum. Gebelik öncesinde de kullanıyordum şimdi de ara ara enfeksiyon başlangıcı olduğu zaman hemen kullanıyorum ben faydasını görüyorum. Doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz bence gayet etkili
uzman_1annemy annekanarya nasıl kullanıyorsunuz bende doktoruma sordum sıkıntı yok akintin çok olmaya başlayınca az miktar sık sık olmamak şartı ile uygula dedi ama bendeki kronik enfeksiyon yani herdaim var niola yağını çok duydum ama nasıl kullanırım bilmiyorum yarın alayım bende
annekanarya uzman_1annemy iç çamaşırına 1 damla damlatıyorsun sadece günde 1 kere. Biraz üst tarafına damlat direk alt tarafa temas etmesin yoğun bir nane kokusu gibi düşünebilirsin onu zaten. Gebelikten önce neredeyse her gün kullanıyordum bende çok memnundum şimdi sadece gerekli olduğu zamanlarda kullanıyorum. Kuzenimin mantarını bile 1 günde geçirmişti.😍
uzman_1annemy annekanarya Ay inşallah bende kronik enfeksiyon var bu yüzden tiens ped kullanıyordum hiç normal pedleri kullanmadım ama Dr günlük pedi bile yasakladı gebelik sürecinde ve mantarlar bacakları kalçamı sarmış durumda. 🤦♀️
annekanarya uzman_1annemy günlük pedi hamilelik döneminde bende bıraktım. Sık iç çanaşırı değiştirmek daha sağlıklı bu durumda ama nioli şifa olur inşallah🫶🏻