-ABC123- Ketii ilk değil 3. gebeliğim.İkiside sezeryandı kiloluydu ilk bebeğim mecburiyetten seçme şansım olmadı.Doktorlarda normal doğum önermiyolar malesef.
Ketii -ABC123- Allah bağışlasın . Benim ilk gebeliğim normal doğum yapmak istiyorum ancak çok korktuğum için sezeryan isteyebilirim
12betul Zaxhra valla benim 3. Diğerleri 12 ve 10 yaşındalar öylede büyüyecek böyle de ne kadar hızlı o kadar iyi 😂
Aysegulll_37_annelikk Eminekvnlk benim de kız 🥰 hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz karar verdiniz mi biz daha karar veremedik
Eminekvnlk Aysegulll_37_annelikk ay yok ya bulamadık iki oğlum var onlara uygun bişey olsun diyorum eşim sürekli bahane buluyor🤣
Aysegulll_37_annelikk Eminekvnlk aynn benimkidr benim dediklerimi o beğenmiyo onun dediklerini de ben beğenmiyorum 😂
Nur1020 gulfer29 Sezeryan mı olacak Doktorlar nasıl böyle niyet gün veriyor ya benimki hiç vermiyor Yani 24 günüm kaldı uygulamaya göre hiçbir şey demiyorlar daha
gulfer29 Nur1020 İlk doğumum sezaryendi bu da öyle olacak. suyum az ve ara ara geliyor. Benim gibi olan hastaları çok bekletmeden 34 de alıyorlar.