bebegimd7 Atopik dermatitli bebeğe ek gıda olarak ne verilir? Doktor şuan yasakladi ama ileride ne verilir diye merak ettim herseyden korkar oldum alerji yapar diye
Merveasm bebegimd7 atopik dermatitti oğlum şampuanı kremini aksatmamanız lazım devamlı nemlendirin alerjisi yoksa normal ek gıdaya nasıl ilerlemeniz lazımsa öyle gidin oğlumun alerjisi vardı atopik dermatitte vardı
Shrr- bebegimd7 sizde var mıydı atopik dermatit veya aile de birinde ? Suan bende var ve bebeğiminde alerjik cildi olmasından çok korkuyorum
UmayAsya bebegimd7 sebze verebilirsiniz havuç,patates, kereviz,ıspanak sonra da yavaş yavaş çorba verirsiniz
bebegimd7 Merveasm nasıl yani artı alerjide mi oluyor? Alerji testi verdik 12 olmasi gereken 705 çıktı kanında alerji oranına bakildi. Sizin oğlunuz hangi besinleri yiyebiliyor
UmayAsya bebegimd7 atopik dermatit alerjiden dolayı oluyor büyük ihtimal düşük ihtimal de cilt yapısı vs
Merveasm Shrr- bizde yoktu eşimde bende ama oğlum öyleydi atopik dermatitten ziyade alerjisi beni çok zorlamıştı ailede abim ablamda bahar alerjisi vardı oğlumunda besin alerjisi geçtikten sonra farklı şeylere çıktı