Ebruecrin Ben dün erken gebelik testi yaptım tek çizgi yarın yada diğer gün regl olmam gerekiyor bugün regl ağrısı vardı şimdi sadece sol kasığımda batma oluyor acaba regl mi olacam
Gizem1992 Ebruecrin bnde iki gün önceden yaptığımda tek çizgi cıkmştı bgn 3 gün geçti incecik bi çizgi çıktı bnde anlamadım belirsizlikte çok zor
ZeynepDuru17 Rabiul olabilir canım çıkmıştır ama.herkeste olmuyo ben sekiz gün geçtiğinde öğrenmiştim o yüzden
Gizem1992 ZeynepDuru17 sabah yaptım test attım yukarıda resmî ama fotoğrafta görünmeyecek kdr ince bi çizgi oldu dün yaptığımda yoktu o mesela
mrymozn Bende kesin hamileyim diye kan verdim negatif ama bütün hamilelik belirtileri var anlam veremedim
Gizem1992 Rabiul aslnda olsaydı kıpkırmızı çıkardı ben en iyisi bekleyeyım pzttesiye kdr hala adet olmazsam kan veririm
Gizem1992 T1627 ewet bi çizgi var acaba yeni mi döllenme oluyor adette olmadığıma göre beklemekten başka çarem yok dün yaptığım testte hiç ince bile çizgi yoktu mesela
T1627 Gizem1992 gec dollenme olmustur ilk gebeligimde reglin 3. Gunu 47 ile ogrenmistim sunakinde reglime 6 gun kala 78 ile ogrendim degisiyor dollenmeye gore