sutlukahve_ Kürtaj sonrası ne kadar cinsel ilişki yasağı verildi bana ilk kurtajda 10 gün demişti doktor şimdiki doktor 6 hafta dedi çok şaşırdım haftası büyük olana bile bu kadar uzun süre demiyorlar neden öyle dedi
Ebrusisli sutlukahve_ belki ikinci olduğu için olabilir bilgim yok çok ama aralarında ne kadar zaman var
sutlukahve_ momofmychildren bilmiyorum ki biraz araştırdım kimseye bu kadar yasak konmamış öyle olunca sıkıntı mı var dedim kendimce ilişkinin rahim toplanmasiyla alakası tam olarak nedir bilmediğim için soruyorum
momofmychildren sutlukahve_ rahminiz toplanmayinca kanamanız rahatsızlıklarıniz artabilir ya da gebelik düşünürseniz tutunmayabilir
sutlukahve_ reyhan_t evet banada fazla geldi 2 hafta demisler genelde herkese 6 hafta ilişki yasak 6 hafta ayakta duş dedi bende şaşırdım o anki psikoloji ile de neden bu kadar uzun diye sormak aklıma gelmedi
reyhan_t sutlukahve_ oturarak duşa da antibiyotik kullandığım süre boyunca yasak demişti o da 1-2 haftaydi yine. Sizinki süreleri baya uzun tutmuş ilginç
sutlukahve_ momofmychildren yok hayır zaten 3 ay gebelik yok dedi kanamam 1 hafta sonra bitti ama bu kadar iliski yok demesinin mantığını anlayamadım
momofmychildren sutlukahve_ bence endişe edecek bişey yok bana ilk kürtajda doktorum 1 hafta 10 gün ilişki yok demişti ama bir arkadaşıma 1 ay yok demişti yani farklılık olabilir bence çok düşünmeyin doktorunuzun bir bildiği vardır 🌸
sutlukahve_ reyhan_t evet bende şaşırdım baya baya uzun tuttu halk arasında 40 i çıksın derler ya doktorun söylediği önüm gibi bisey oldu hersey40 gün yasak banada fazla geldi ama bilmiyorum
Ebrusisli sutlukahve_ bence aradaki zaman zarfı kısa ve ikincide maalesef olumsuz sonuçlandığı için doktorun rahminin tamamen toparlanması ve kendini yenilemesi için böyle bir karar almış olması çok yüksek çünkü kürtaj sonrası gebelik ihtimali çok yüksek oluyor bence tedbirde fayda var canım inşallah sağlıklı şekilde hayırlı zamanda güzel haberler alırsınız 🤲
Deletedmom_789 Bana ilişki yasağı vermedi ben kanamam biter bitmez girdim ilişkiye valla 😅 14.gün falan zaten bi kere adet görüp hamile kaldım korun demişti üç ay dinlemedim ne zaman olucağı belli olmaz diye
sutlukahve_ Deletedmom_789 yaaa maşallah şuan ne kadarlık hamilesiniz ilk dusukte biter bitmez korunmadm bende 1 adet sonrası hamile kaldım ama yine hüsran acaba bende mi yasağı bıraksam 2 hafta oldu kürtaj üzerinden
Deletedmom_789 sutlukahve_ şuan 36 haftalık olucam yarın ikinci düşüğünüzse bi düşünün derim ama eğer bir sorun yoksa tahlilleriniz temiz çıktıysa fazlada beklemeyin
sutlukahve_ Ebrusisli evet 3 ay ara vercem zaten buna okeyim anlıyorum böyle karar vermesini mantıklı buldum ama ilişkiye girmek de rahime zarar veriyor demekki
sutlukahve_ Hhh03 ilki vakumluydu ama bunu anlayamadım rahim ağzında bebek alcam dedi 15 saniye anca sürdü hatta çok şaşırdım bu kadar çabuk sürmesine
Ebrusisli sutlukahve_ elbette canım veriyor ve bu en çok senin fiziksel sağlığını etkileyecek bir durum bence biraz dinlenmelisin sonrasında korunmayabilirsin bol bol su tüket suyun faydası çok oluyor