_almirasmom biryetmezikincisiolsuun ama 32+0 da 1908 gr dı bana az gelmıstı doktor cok kılolu bebek ıstemıyoruz zaten demıstı kızım gıbı mınyon dogacak ama boyu uzun bunun🥹
teachervera biryetmezikincisiolsuun İlk kızım 25+6 da İstanbul da bi doktora gitmiştim tam 1 kilo demişti ama bilmiyorum kendi doktorum birebir ölçüyor ikinci kızımda salı günü gittim 26+0 da 1 kilo 27 gram
06Canan biryetmezikincisiolsuun 26 haftalıkken 1150 gramdı 31.haftadayz 1564 gram olmuştu az geldi bana kilosu inşallah alır bundan sonraki süreçte
06Canan biryetmezikincisiolsuun doktorumuz iki gün geriden geliyor normal dedi burda paylaşılan kiloları görünce azmı diyorum
06Canan biryetmezikincisiolsuun 26 haftalıkken iyidi şimdi 31 deym 5 haftada az kilo alması kafamı karıştırdı
06Canan teachervera doktorlar zaten genelde saçmalıyor da napcn el mahkum😂burdaki bebek kilolarını görünce aklıma takldı gerçi kiloya çok takılmamam lazm kızıma 4 küsür deyip 3.600 doğmuştu
teachervera 06Canan Ultrason ölçümlerine güvenmiyorum ama benim doktor gramına kadar biliyor diğer doktorlar gibi fazla söylemiyor bana 3250 dedi doğum yapacağım gün aynı doğdu birkaç arkadaşıma da gramına kadar şaşmadı