Bir_nazenin01 Kızlar adetimin bittiği gün korunmasız ilişki oldu üzerinden 12 gün geçti göğüs hassasiyetim var ama en çok sol göğüsümün çevresi çok ağrıyor sizce hamile kalmış olabilir miyim adetten hemen sonra?
Bir_nazenin01 Nergisim09 uygulamaya göre 22 haziran dı ama belirtilerim var acaba erken mi yumurtladım
Bir_nazenin01 Birtutambebek bittiği gün mü hamile kaldınız? Adet döngü biz nasıl ben 28 güne bir oluyorum
Eda1254 Bir_nazenin01 bittiği gün değil yumurtlama gününuz var adetten bı kaç gün sonra olması lazım uygulaması var indirin orda günler var en yüksek olan günlerde ilişki olmussa yüksek olması
Bir_nazenin01 Eda1254 uygulama var canım 22 haziran dı ama belirtilerim var acaba erken öi yumurtladım
Nergisim09 Bir_nazenin01 gülüm uygulama malesef tutmuyor ben uygulamaya göre 3.4 gün önce yumurtladim
Sinemyiss Bir_nazenin01 tam tarih olarak belli olmadığından bilemem ama bitiminde bir kerelik bi deneme değildi ve çocuk gelişimiyle uyumlu olduğundan bitimine denk geliyor
La_sumom Bir_nazenin01 ayyy kesin yapın 15. Gün gecikince test yapmıştım var gibi doğdu içime bi an nedense haber verin gebelik varsa😍
Nergisim09 Bir_nazenin01 testini al.canim dene yoksa bugünleri degerldir dedgim Gibi yumurtlama olabilir
ikibebeliannis Bir_nazenin01 asıl o gün hamile kalınır 3 çocuğumu da adetim bitş bitmez hamile kaldım