Semrukburtuk Pazartesi günü tiroid için dağlık ocağında kan verdim ve dün tsh değerimin 11,22 olduğunu gördüm tahlil sonucunda kadın doğumcumla görüştüm ve bugün için çok acil dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi ve ben bugün tekrardan kan verdim ve tiroid ultrasonuna bakıldı ve hiç bir sorun olmadığını söyledi radyoloji doktoru kan tahlili sonucumda da ths değerimin 1,20 olduğunu gördüm ve doktorum tabi ki ilaç yazmadı ve bir çok hastanın sonuçlarının bu şekilde hatalı olduğunu söyledi ve tahlillerin hastanede yapılmasının daha sağlıklı olduğunu söyledi Eğer bilinçli bir doktora denk gelmeseydim şu an tiroidim olmadığı halde ilaç kullanmaya başlamış olabilirdim benden size tavsiye sağlık ocağı tahililerinize güvenmeyin ve güvendiğiniz bir hastanede tekrar yaptırın yoksa benim gibi bütün gününüzü stres ve üzüntüyle geçirmek zorunda kalırsınız
Zeliha66 Semrukburtuk canım aynısı benimde başima geldi saglikocaginda troidlerde sıkıntı var dedi hastaneye gittim tahlil yaptirdim hic bisey cıkmadı. Ben artik saglikocaginda test yaptirmiyorum e nabizdan acıp hastanedeki tahlillerimi gösteriyorum
Semrukburtuk Zeliha66 en doğrusu o şekilde olacak sanırım bundan sonra ben de öyle yapacağım peki siz aşılarınızı yaptırdınız mı hastaneler yapıyor mu
Zeliha66 Semrukburtuk benim ilk hamileligimle ikincinin arası 1 yıl sadece 1doz yatılar tetenoz asısını. Hastaneye de yapıyodur galiba tam bi bilgim yok