2727dfne Detaylı ultrason icin doktorum yönlendirme yaptı ama henız 14 haftalıgım doktorum 1 ay randevu bulamazsn dedi ama şansıma boş yer varmış en erken kaçıncı haftada gitmeliyim 17. Haftada fln gitsem acaba bakılır mı
Aylaa123 2727dfne 18 24 hafta arasında bakılıyor ama doktorlar 22. Haftada öneriyor bebek büyüdüğü için net görülüyor çoğu yer de 21 22 haftadayken bakıyor 17 haftalık çok küçük detaylı ultrason için erken gitmenizin faydası yok tekrar isteyebilir doktor 17 haftada bakmazlar zaten
Cansu-2600 2727dfne 17 haftalık daha küçük olduğu için organlarının hepsini tam net göremez bir daha çağırabilir. Benim doktorum 23. Haftada istemişti cumartesi günü yaptiricam bende. Bı tanıdığım 21 haftada girmiş detaylı ultrasona doktor böbreklerini net göremediği için 2-3 hafta sonra tekrar çağırmış bence beklesem iyi olur
Mhtpdrmz06 2727dfne bende bugün 13+0 oldum kontrolüm vardı 2 li taramam. Ultrason sonunda kan ver sonrada ayrıntılı için randevu al dedi nasıl daha erken değil mi şimdi mi alıcam dedim randevuyu bi aldım 10 eylül 😶🌫 25 haftalık oluyoruz. Neyse organlar iyice gelişmiş olur 🤣
2727dfne Aylaa123 bende öyle düşündüm de ileri tarihleri vermedi MHRS anca öbür ay arayıp almalıyım bende kızımda 22 de yaptırmıştım da burası devlet ya sorayım dedim
2727dfne Cansu-2600 anladım cnm banada MHRS aradım dedi 15 gunu aştıgı icin ileri tarih randevuları oluşturamıyoruz dedi
2727dfne Mhtpdrmz06 bana o kdr ileri tarih vermedi 15 gun sonraya veremiyorz dedi beklemeliyim o zaman
Mesen 2727dfne ben 17. Haftada gittim bakılıyor özellikle 20 hafta diye bir zorunluluk yok sadece biraz daha gelişmiş oluyor net bakmalari için o kadar
2727dfne Mesen benn yinede 22 yi bekliyeyim mhrsiyi yarın yine Aricam bana agustosta randevu verirlerse alırım inşallah
Tutaste_ 2727dfne 2727dfne 18 . Hafta niri gitmiş burda erken dıyıp ikinciye cagırmışlar. En güzeli 22 23 . Ben 23+6 yım anca gidicem yarın detaylıya
Gokturkmom_ 2727dfne Bende şuan 14. Haftadayım hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba detaylıda randevu bulunurken sıkıntı mi oluyor acaba bende ona göre alayım şimdiden
2727dfne Gokturkmom_ ben Gaziantep şehir hastanesisine gidiyorum bazılarına 2 3 ay sonraya randevu veriyorlarmış doktorunuz yöndenldirdiyse arayın belki sizide 2 ay sondaya verir
Ozbekasena Mariam2 beni Dr yönlendirdi ama sıra dolu olduğu için normal utrasyon yonlerdirdi 25 haftada temmuz 29 eğer anormal bisey olursa direk sizi peritonoloji yönlendirirler dedide 25 hafta cokmu gec