noble1 hiç olmadı 16aydır bu ikinci çizgi, iki dk da çıktı belli belirsiz. reglme 4gün var. Heyecanlnmak istemiyorum amaaa :(
Ebbruc noble1 ben çok kullandım bu testi hiç yanılma olmadı, negatifse negatif çıktı . İnşallah doğrudur, sağlıkla alın kucağınıza . Kan verin en garanti sonuç
Ayden6 noble1 hayırlı olsun pozitif görünüyor 🙏🏼ben geçen ay kullandım 6 gün öncesine kadar gösteriyor. Negatif çıkmıştı ve doğru çıktı. Ki siz 4 gün kala yapmışssınız yanılma payı düşük diye düşünüyorum yarın kan verin🙏🏼🌸🐣
numix Adete 4 gün kala ben de predictor testi yaptım ve çook silik bir şekilde çizgi çıkardı. Başka gebelik testi uyguladım hiç çıkarmadı bile. Bu testin doğruluğu çok iyii
Ebruebos Bende de hiç böyle çıkmadı negatifken. Belirgin silik çıkmış gözünüz aydın kan verin kesinleşsin 🌸
babyiscoming_ noble1 umutlandırmak istemem ama ben hiç bir teste negatifse pozitif görmedim ve productor en iyisi bence var hayırlı olsun🥰
_Mother_ noble1 prodoctor bende günler sonra bile kuruma çizgisi göstermedi bende bu şekilde pozitif öğrendim kanda 48 di inşallah sizde o güzel haberi alırsınız sağlıkla
noble1 Kayramelisa97 evett daha mnce kürtaj olmak zorunda kalmıştım 16ay oldu. Cok teşekkür ederim dilerimm pozitiftir