prens_prenses_annesi artık madem bu kadar şikayetçiydin neden ikinci çocuk demiyorum çünkü “korunurken oldu” diyr birşey türedi haksızdın denen herkesin bahanesi oldu. O yüzden tüm konulardan çok yaptığın savunmalara takıldım. O zaman adamlarda borçlardan bunaldım, işte çok yoruluyorum diye sebep gösterip karılarını dövsünler sonrada sanki siz mükemmel eşler misiniz diye savunsunlar kendilerini. Desen ki ben böyle bir hata yaptım kendimden utanıyorum bana yardımcı olun, insanlarda sana der ki evet büyük hata yapmışsın ama şu şekilde bir çözüm bulabilirsin.
Sen bir de çok normal birşey yapmışsın gibi kendini savunuyorsun, önce hatanı kabul etmelisin. Evet herkesin patladığı yerler olur kimse mükemmel değil illaki çocuğun poposuna bir şaplak atıyordur çoğu kişi ama canını acıtmayacağını bilecek şiddette olur bu. Küçücük çocuk böyle bir korku yaşıyorsa sebep küçük bir şaplak değildir uyguladığın şiddet ne düzeydeydi tahmin edemiyorum.
Ama dediğim gibi burda asıl sorun senin bunu hala normal bişeymiş gibi anlatman ve kendini savunman. Önce yaptığının hata olduğunu kabul et ve profesyonel bir yardım al tabiki eşinle de konuş ve durumu anlat çünkü bu duruma düşmenin sebeplerinden biri eşin. Birçok kadın bu bunalmışlığı, tükenmişliği yaşıyor kimseden yardım göremiyor ama bunun suçlusu dünyaya gelmesi bizim tercihimiz olan çocuklar değil, problemini eşinle çöz.