yokusbebek Kızlar, bugün kan testi vermiştim. Henüz doktora gösteremedim ama endişelendim. D vitamini düşük çıkmış. Bu durumu yaşayan var mı? Varsa doktorlarınız ne söyledi?
Irmak154 yokusbebek bende d vit. Eksikliği kronik. Hamileliğimin başından beri eksik ve d vit kullanıyorum. Doğumdan sonrada devam etmem gerekeceğini söyledi doktorum. Vitamin alırsanız bi problem olmaz 🙏🏽
cLearQueen yokusbebek inan insanlarin yuzde 90inda D vitamini eksiktir 😁 damla kullaniyorsun yükseliyor hic dert etme kuzum…
artikbiranneyim yokusbebek hamilelikte d vit önemli kalsiyum eminlimini artırıyor ve zaten hiç çok yüksek çıkmıyo😌 en başından beri devit3 9 damla seklinde kullanıyorum ben de
yokusbebek Irmak154 Cok teşekkür ederim cevabınız için. İlk kez bakılmış. O yüzden ne zamandır düşük olduğunu bilmediğim için çok endişelendim.
yokusbebek umut0808 Doktorunuza danışın bence. Ben henüz başlamadım. Dahiliye doktoru vermişti. Kendi doktorum perinatolog. O, güneş ışığını yeterince alırsan ve verdiğim vitamini düzenli kullanıyorsan çokta önemli değil cogu kiside var eksiklik dedi.