Tazeanne123456 Merhaba, 8+3 haftalık hamileyim. Hapşırırken karnıma resmen bıçak saplanıyor. Özellikle yatarken hapşırırsam böyle bir acı olamaz. Hapşırıcam diye aklım çıkıyor. Benim gibi olan var mıdır? Bıçak saplanıyor gibi olması normal mi?
merimiri Tazeanne123456 bende de oluyor ayağa kalkıyorum hemen korkudan bıçak saplanıyor gibi 🙏🏽 bazende anlık oluyo girmesin diye dua ediyorum
Yellowwolf Tazeanne123456 Hapşırırken tavsiyem bacaklarınızı karnınıza doğru toplayın (cenin şekli) ağrı şiddeti biraz azalır..
kucukcivciv09 Tazeanne123456 ay evet ya bende de oluyor hala 18 deyim şuan başta daha sık oluyordu şimdi dhaa iyi karnımı tutuyorum hapşuracagım zaman normal kuşum 😊🤍
Tazeanne123456 merimiri vallahi hapşırmak korkulu rüyam oldu. Elimle karnımı tutuyorum öyle bir tık daha rahat hapşırıyorum. Bi de alerjim var bi insan her şeyden mi etkilenir 🤦🏼♀️😄
Brc7 Eğer karnımın ağrıdığı birgünse benimde oluyor geçen gün öyle korktum ki resmen bıcak saplanmıs gibiydi. Ama ağrım olmadığında böyle bi sorun yok anlamadım😁
Guzelanne56 Tazeanne123456 ya o ıgrenc bısey varya öyle bır sancı giriyor kı ınsan 1 dk katılıp kalıyor neysekı 10. Haftadan sonra azalıyor bu durum
Gamze_gamze Tazeanne123456 benim alerjim vardı gebelikte iyice azdı nefes alamıyorum burnum kapalı sürekli hapşırıyorum alerji ilacı verdi doktorum ama mümkün değil fayda etmiyor geçecek diye beklerken gittikçe çoğalıyor. Yatarken hapşırırsam karnıma bıçak giriyor sanki. Ben de karnımı tutarak ve oturarak hapşırıyorum. Allahım inşallah geçer
Yesimdeniz Tazeanne123456 canım bendede oluyodu 36+2 haftalığım hala oluyo birden hapşırıncq çocuk içerde kasılıyo oyüzden kasıklarda ağrı oluyo
Nezahatozen Normal canım 25. Haftadayım artık acı olmuyor cok şükür zamanla gecti ilk zamanlar cok kötü oluyordu