Kızlar yarın Allah nasip ederse doktor randevum var özel hastanede renkli ultrason yani detaylı ultrason devlet hastaneleri yapmadığı için mecbur özel hastaneden randevu almak zorunda kaldık 2.000 TL ödeme yaptım şimdi bilgi aldığım esnada bana doktorun asistanı yani 15-20 dakikalık bir işlem dedi devletteki doktor biz bunu devlette yapmıyoruz hatta özellerde bile burada Yalova şehrinde bulamazsın çünkü bir saat süren bir işlem ve kimsede bununla bu kadar ilgilenmez dedi bizim şehrimize kocaeli’nden gelen bir doktor var o bakacak ama ilk defa detaylı ultrasona gireceğim tabii öncelikle sağlığı iyi olsun her şey yolunda olsun tek istediğim bu ama şimdi merak da ediyorum İlk çocuğumda da yaşamamıştım hani böyle renkli de yüzünü gösteriyorlar ya da işte yerde nasıl hareket ettiğini falan şimdi diyorum ki giderim doktor ya detaylı ultrason organlarına baktım işte şöyle böyle detaylı baktım hiçbir sıkıntı yok hadi bay bay acaba yüzünü göstermez mi hani bebek tamam yüzünü göstermezse zaten göremeyiz ama doktor acaba uğraşmaz mı göstermeye çok merak ediyorum yani İlk defa yaşayacağım bir şey heyecanlıyım ama doktor acaba ters midir ilgisiz midir çünkü devlette yüzüne bakmıyorlar özelde deseniz bir 10 dakika size veriyorlar 15 dakika taş patlasın o da parasıyla yani olabildiğince sizi kopartmak için diğer türlü iyi bir doktora gidecekseniz böyle özel klinikler var onlara gideceksiniz parayı basacaksınız o zaman bakın nasıl ilgileniyorlar yani özel hastane devlet hastanesinden çok da farklı değil yani dua edin inşallah yüzünü gösterir çok görmek istiyorum merak ediyorum heyecanlıyım doktor da umarım ters biri değildir