Sevdagkm93 Tontikinannesi hayirli evlat olsun yavrun sana ins canim benim gozun aydin anali babali buyutirsun ins fistigi😘😘
Tontikinannesi Aryam2019 Bütün kurtları döktüm yemin ederim.Bir göbek attım ki sorma. Gören bu mu doğuracak diyordu 😂Keşke atabilme imkanım olsa videoyu gönderirdim 🤣Ama sonuç mükemmel kızım kollarımda teyzesi😍
Tontikinannesi Sedahoca Genel itibarı ile güzel geçti. Haliyle son saat zor geçti.Ama çok şükür mutlu son 🤗😍
Tontikinannesi Biz Doğum sancısı olabilir.Bak bebek göbeğin tam ortasında toplanıyor kasılma olduğu zaman .Ona dikkat et 😍🤗Rabbim tek avazda kurtarsın inşallah 😍
Reyhankarabiber Tontikinannesi Rabbim hiç acı göstermesin size maşaallah hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun 😍😘
PolisAnne Tontikinannesi gerçekten çok sevindim adınıza benim de bebeğim suan dört kilo ve kilosundan dolayı kanala inenimiyor cumartesi tekrar gideceğim Allahın izniyle..sizin hikayeniz stresimi azalttı güzel kızınız sağlıcakla büyüsün inşallah 😍❤️
Yarenelibol Canm dikişin varmı birde gündüz nabtında geldi sefaf akıntım var suanda kasıma bazen arı saplanıo bunlar doğum haberciismi doğum arısımı çok arın oldumu doğur söyle bana😂 kasılamalarm bitmiyor gerilip duruyor göbeğimin heryeri belim arıo dayanamıyorm arısına acaba bişeymi oluyor ya hareket de ediyor ama sürekli toplanıo kıpırdasam toplanıo cocum 😕 gitsem doğuma alır kesn cumartesiye kadar bekliyimmi sence
Tontikinannesi Yarenelibol Işte canım benim doğum da öyle başladı 🤗Gelecek seninki de demek ki artık 😁Hadi kolayca gelsin inşallah 😊
Hulyaaaaa75 Tontikinannesi ayy canm hayırlı olsun çok sevndm vakla darısı bizlere inşallah ben senn gibi kızmı haftaya saglkla kolay guzl bi dogumla kucagma alrm inşallah 😍🙈