Alya3
Ailem İstanbul da ben urfadayım canım. Eşimin ailesi burada ama sıfır destek. Hatta doğuma aileni çağırma biz bakarız dediler zaten erken oldu acil doğuma alındım gece sezeryan oldım öğleye doğru taburcu oldum 10 saat anca kaldım hastanede. Eve geldik hemen yarını kaynanam kaçtı evine ben ameliyatlı bir buçuk yaşında Oğlum ve yenidoğan kızımla kaldım. Kızm doğdu doğalı aşırı ağlayan kolik bir bebekti bir buçuk yaşında hala geceleri ağlar. İnan ameliyatlı kucağımda bebeğim ayağımda oğluma çorba yedirdim üç günlük ameliyatlı iken. Tek başıma ayaklarımın üstünde durmayı öğrendim. Benim şimdi kızım bir buçuk oğlum üç yaşında. Sabah birlikte uyanıyorlar kahvaltı sonra oyun oynuyor ikisi öğlen uyumadan aynı anda ikisini doyuruyorum sonra 12 de öğle uykusu birini armut salıncakta sallıyorum elimle diğerini beşikte sallıyorum ayağımla aynı anda uyuyorlar iki üç saat sonra uyanıyorlar yemek yemeleri de uyumaları da aynı saatte canım zorlanmıyorum 😀bi düzen oluşturdum çünkü ben üçüncü gelince bakalım nasıl olacak