Kızlar merhaba ayın 24 ünde doğum yaptım akşam 21:57 de Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde kontrole gittim pazartesi günü yüksek tansiyon ve aşırı ödem olduğu için gebelik zehirlenmesinden supelendiler yatisim yapıldı serum takıldı nst ye bağladılar sancılar geldi kendiliğinden 1 buçuk santim açılma ve nişan sonrası öğlen 2 gibi fitil yapildi doğum hizlansin diye birkaç saat sonra acilmam 4-5 santimdi ve ıkındırdıklarinda açılmam 7 santimi buluyordu herşey mükemmeldi doktorlar böyle güzel ilerlemesinden çok mutluydular akşam saatlerinde 7-8 santimlere ulaştı açılmam çok güzel bir ekibe denk geldin şahane ilgiliydiler kızlar doğumun birkaç saat sonra olacağını söylüyordu ama erkek olan doktorum sürekli beni muayene ettiği zaman ıkındırıyordu doğumum hızlansın diye en son saat 21.30′da doktorum geldi bebeğin başı kanalı tam yerleşmemişti ve onu yerleştirdi artık fitil gibi bir alet takılmıştı o çıkarıldı bana ıkınmamı söyledi çok güçlü çok güzel ıkınmalar yaptım ve doktorun bir anda bağırmaya başladı sakın ıkınma Bebek geliyor acil olarak ekibi çağırdı çok kalabalık bir ekip vardı yanımda ama ne yazık ki ben ıkınmalarımı durduramadım kesin atılmasına fırsat verilmedi yattığım yatak direkt çatala döndürüldü ıkınmalarıma engel olamadığım için kesin atılmadan direkt bebişim geldi sadece 3-4 tane dikişim var çok güzel bir doğumdu şahane bir süreç geçirdim çok yani sancılarım çoktu ama doğumum çok kolay oldu toplam hastaneye yatışın sancı çekmem doğumun hepsi 10 saat sürdü inanılmaz memnun kaldım hastaneden doktorlardan ebelerden doğum sonrası lohusa polikliniğinde aynı şekilde çok güzeldi ve şimdi kalsiyum düşüklüğünden dolayı ufak bir problem yaşandı ve şu an yoğun bakımda bebeğim dün yattı kendisi şükür değerleri iyiye gidiyor böyle güzel olursa yarın taburcu edebileceği söyleniyor bebeğime bol bol dua edin inşallah hepinizin böyle kolay su gibi güzel doğumları olur ben bu kadar şahane bir doğum yapabileceğimi düşünmüyordum böyle az Bir yırtılmayla böyle iki üç tane dikişle bu kadar hızlı bir süreçte kolay ve rahat bir doğum yapacağımı zannetmiyordum artık ekibin güzelliğinden ve ikinci doğum olduğu için mi bilmiyorum ama çok güzeldi İnşallah Allah hepinizi bir avazda kurtarır çok güzel dogumlar yaparsınız çok güzel süreçler geçirirsiniz doğumdan sonra hemen ayaklanabildim lohusa servisine çıktığımda direk duşumu aldım tek isteyim umarım bebeğim yarın evde olur bana burda birsuru güzel annelerimiz anne adaylarımız çok dua etti Allah hepinizden razı olsun rabbim hiçbirinizi darda zorda bırakmasın