Goncakoc Eceecep bizimki de erkek gibi ama iki hafta sonra kesin söyleyebilirim dedi şimdilik bir şey demeyelim dedi☺️ Bu forumda Ultrason fotoğrafından cinsiyetini bilenler var İki ayrı sohbette Ultrason fotoğrafını yükledim erkek dediler ama Göreceğiz inşallah
Ezgikcc Arzu113 yaa evet kızlar biraz zor görünüyor diyorlar bazılarınında 11-12. Hafta da direk görünüyormuş bakalım nolcak ☺️
buseyusuf27 mervesel_ gelir gelir bnmde kızım minyon 1 hafta geriden geliyordu hatta 36da 2020kg ıle doğdu gebelık zehrlenmesı yasamısım farketmedm cok skur kuveze grmemıstı smdi 4 yasında ama cıtı pıtı bsy yasıtları onu gectı 2 yasındakı cocukla aynı boyda bız takılmyoruz artk saglıklı olsun dıyorz cnku bnde mınyonum 😁 smdi oğlum doğcak aksıne oda kilolu agırlastm oyuzden 1 hafta ondeymıs buda mesela 🤭 her bebek bır olmyo snrm buda babasına cekms inş uzun boylu olur sağlıkla gelsınlet inşallah 🤲
yeni-annelik Elifyarenaydemir 29+4 olduk sırt ve mide ağrısı çekiyorum artık yatarken bile zorlanıyorum ayaklarım şişti kilo aldım oğlum hiç durmuyor özellikle geceleri valla Allah yardımcımız olsun
Mariii_21 iremree Evet bende de oluyor aslında evhamlı biri değilim ama bi düşük yaşadım bundan önce o yüzden biraz korkuyorum sanırım küçük olduğundan dolayı hissedemiyorum da ondan dolayı korku var
iremree Mariii_21 ağrı olduğunda dinlen uzat ayaklarını ben öyle yapıyorum geçmezse bi süre daha magnezyum verirler bize büyük ihtimal
Fatmaa_D Elifyarenaydemir 26+4 çok hareketli kızım maşallah bu zamana kadar zorluk cekmedim bulantı vs.olmadı
Dilek2606 38+0 çarşamba kontrole gittim nst de az sancı çıktı,bir cm açıklık varmış, bende arada kasılmalar dışında bişey yok.
nur1824 Elifyarenaydemir 35+5 ve artık çok zorlanmaya başladım kalçam ağrıyor yatarken belim ağrıyor. Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz 🤔
06Canan Elifyarenaydemir 31.haftamızdayız baş aşağı pozisyon almış beyfendi ayak kramplarm ve halsizlik çok fazla hayırlı gelsinler inşallah bebişlerimiz
_zelihacngz_ Elifyarenaydemir 15 haftalık henüz hareketlerini hissetmedim. Ama hamileliğimin başından beri 3 gündür sürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Ayakta durmak bazen çok güç oluyor. Allah yardımcımız olsun.