Betul2308 Dün yarım cm açılmam vardı bu sabah 1 cm olmuş onun haricinde bebekler baş aşağı pozisyondaymış ishalim ve şiddetli ödemim var bütün kan değerlerim temiz tansiyon normal nst de sancı yok doktor her an doğum başlayabilir dendi sabah 3 4 gün buradasın denmiş açıklık az sancıda yoksa burda kalmamın anlamı var mı sizce tek yaptığım hastanede nst bağlanması sabah bir de akşam dr kontrole geliyor alınacak son kanlarda alındı 3 4 gün kalmak demek 16 17 bin tl sadece oda ücreti demek ek yapılanlar vs hariç evim çok uzakta değil araçla 15 dk falan sizce ne yapmalıyım zaten ikiz masrafımız büyük doğum ücreti de ikiz diye artısı var bir de Medipol Bahçelievler’e gelenler pazartesi zam geçişi olacakmış herşeye hastane muhasebesi dedi doğum ücretini tam toplamıştık 1 sezeryan parası da böyle gitti fikir verir misiniz bana ne yapmalıyım
meri1 Betul2308 benim bi cm di doktor eve git dedi aksi bi durumda haberleşelim demişti zaten özeldesiniz mesaj attığınızda dönebilir hemen gidebilirsiniz hastaneye kaldı ki öyle hızlı ilerlemiyor doğum sancınız düzenli olunca yada biraz artınca yatış yapardınız bi de bi cm çok az yatış için ben olsam eve geçerdim belirtilerimi bebeklerin hareketini takip ederdim içim rahat etmezse biraz daha sancım olunca yatış yapardım kaldı ki benim nst de sancım çıkmıştı ama doktorum eve git demişti çünkü açılma yoktu öyle
Betul2308 meri1 söyledik hatta annem kaynanam konuştu bizzat bu şekilde eve gidemez dedi karın içinde de ödem varmış bebekler baş aşağı pozisyonda Allah yardımcımız olsun maksimum 1 hafta diyor
Burcuu_frt Betul2308 bence boşuna kalıyorsun sancın yok evin yakın çıkış yap bişey olsa zaten hemen gidersin ayrıca hastane ortamı mikrop ve rahat değil niye sade nts için orda duracaksın sancın yok zaten
Betul2308 Burcuu_frt şu an bir tek sancı çıkmıyor zaten nst de ödemim halen yüksek ishalim devam ediyor açıklık en son 1 cm di akşam bakılmadı bir bebek çok aşağıda dedi
Hiraveannesi-61 İkizse zaten büyük ihtimal sezeryan yapalım dicek boş yere normali beklerken gün parası verme bencede evin yakın olduğunu gitmek istediğini söyle
Betul2308 Hiraveannesi-61 söyledik riskli olduğunu bu şekilde eve gidemez dedi doktor bana kalsa bende evime gitmek istiyorum 🙁 1 hafta da götürsek iyi dedi
Betul2308 Hiraveannesi-61 direkt Sezeryan dememişti gidişata göre karar vereceğiz demişti ikiz diye Sezeryan olacak diye birşey yok demişti doktorum
Fundaaaaa Betul2308 yani bana da biraz boşuna o kadar ücret ödeyecekmişsiniz gibi geldi açılma 1 cm bana muayenede doktorum normal herkesin son haftalarında olabilir bu demişti sancın yok suyun gelmemiş açılman yok neden yatış vermiş anlamadım evinde yakın
Betul2308 Fundaaaaa kontrole gelmiştim zaten şikayetlerimi söyledim (ishal komple bacak ayaklarım şiş bebekler pozisyon almış birisi çok aşağıda baskı yapıyormuş karın içinde de ödem fazlaymış) deyip yatış verildi
Betul2308 Zeyyno_ ikiz olması, ödemli olmam, karın içinde de ödem olması ve bebeğin birinin çok aşağıda olması riskler bunlar şu an bendeki bir de ishal ona da örnek alınıp bakılacak göbeğimin altında da ben göremiyorum yırtıklar ve selülit oluşmuş