Mucizemses Kızlar bu şekilde hastanede havlu terlik kullanışlı oluyor mu sizce ilk hamileliğimde almıştım giymeden getirdim evde giyindim ama hastane için böyle bi takım alsam mı yoksa normal bi terlik mi alsam bilemedim
Hulo2105 Mucizemses ben çekim için aldım bunlardan. Onun dışında zaten hastene terliği oluyor ekstra almadım
Crnsln Mucizemses ben crocs aldım tuvalete duşa vs girdiğimde de giyerim diye. Böyle terliklerle tuvalete vs giremezsin aşırı toz topluyor bir de hemen ıslanır. Çekim için alıcam dersen de zaten ayakların gözükmüyor boydan çekim yapmıyorlar daha kullanışlı bir şey alsan senin için daha iyi olur.
deryaa_milena Mucizemses ben de crocs aldım hem şuan ayaklarım şiştiği için ayakkabılarım sıkıyor o yüzden ara ara onları giyerim dedim hem de hastaneye götüreceğim yazın bez veya havlulu terlikle zor olur bence
aloevera Mucizemses ben crocs alacagım , hastanede çalıştıgımda da çok iyi geliyordu çok rahatlar. yani o terliklerden illa marka olması gerekmez
Mucizemses Hulo2105 bende alırsam çekim için alcam sadece ama 1 kerelik için alsam mı bilemedim evdeyken yaz ayına geldiği için sıcakta giyilir mi oğlumda kışındı hep kullandım