3aslanannesi Küçükçekmece Kanuni sultan süleyman hastanesinde doğum yapanlar varmı acaba hastanede işler nasıl ilerliyor sezeryan olucam hemşireler falan nasıllar acaba
2bebekanne 3aslanannesi benimde ikinci doğumum olacak ilk doğumumu özelde yaptım sezeryan olacağım için birde fiyatlar çok yüksek olduğu için devlet hastanesi araştıyorum umarım birileri yazar☺️
ilaydamom_ 3aslanannesi ben kurtajimi Kanunide olmuştum. Çok memnun kaldim sorunsuz oldu. Sonra bu gebeligimde de ilk başlarda takibini orada yaptırdım hatta necdet hocaya da bizzat muayene oldum( normalde asistanları bakıyor kendisi olmuyor) ) çok bilgili pozitif bir doktor. Ama 14. Hafta mıydı neydi Dilek Aksu’ya randevu düşürebildim muayeneye gittim. Muayenehaneye 1 saat geç geldi hanımefendi. Ve beni muayene ederken sadece 2-3 dakika ayırdı. Kafamda bir iki soru vardı sormaya çalıştım sorularima cevap vermediği gidi bana verdiği cevap burası özel hastane değil devlette anca bu kadar oluyor diyerek azarlayıp yolladı. Necdet hocadan çok memnun olmama rağmen ya doğumda bu kadının eline düşersem diye hastane degistirdim. Bu hastaneyi tercih ederseniz necdet hocadan şaşmayın. Güzel doğumlarınız olsun inşallah.
Esragenc5353 3aslanannesi bende hastanede takipteyim perinotoloji bölümünde tedavi görmekteyim bugün kontrolüm var bakalım ne söyliycek kan değerlerim çok düşük hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🌼
3aslanannesi 12moom hangi doktora gidiyorsunuz orada ben 2. Kez gidicem yarın necdet hocaya aldım ilkindede diye yine ona aldım randevu birde benim çok az kaldı bugün tam 35+0 sezeryan için gün verirmi acaba onu da düşünüyorum
Z_ulall 2bebekanne çünkü 21 haftalık gebeyken apantes ameliyatı oldum mecburen çamsakurada oldum çok profesyonel çalıştılar çok temiz bi hastane memnunum
3aslanannesi 2bebekanne duyduğuma göre kadın doğumda en iyisi orasıymış ama ben yeni taşındım kanuniye de daha bir kere gidebildim kontrole yarın kontrolüm var ama doğum için bilemiyorum daha önceki 2 doğumum izmitte biri de samsunda olmuştu şimdi hastanedeki personel de çok etkiliyor insanı ister istemez
beyzanur_kbn Z_ulall bende iki gün once çam sakura da doğum yaptım hala hastanedeyim çok da memnunum şükür ilk gebeliğim de Beylikdüzü medilife hastanesinde doğum yaptim asla bu memnuniyeti bulamadım
12moom 3aslanannesi bende necdet hocaya gidiyorum hep dilek aksu ya gittim Bi kere pişmanlık olmuştu benim için. Bide çetin samiloglu alabiliyorsan buna al çok iyi ama randevu düşmesi biraz zor
Bilgem52 beyzanur_kbn yorumunuzu okudum sezaryan olmuşsunuz nasıl geçti sezaryaniniz bende orda Olcan korkuyorum açıkçası sontayi falan uyusturduktan sonramı taktilar Dr nasıldı
beyzanur_kbn Eddakayaa cok teşekkür ederim,pazartesi yatisim yapıldı,sali sezaryen ameliyati oldum. Normalde persembe oglen cikisim olacakti fakat kan degerlerim de fazla düşüş çıktı,3 unite kan verildi bugun insallah yarin duzelir degerler de cikabilirim😊🌸
beyzanur_kbn Bilgem52 sondayi ameliyattan once uyusuk degilken takıyorlar ama hic korkmayın asla cok acımıyor anlik birşey, doktorlarda gayet iyiydi,en onemlisi hemsireler zaten onlara ters davranmayan kimseyle münakaşa ettiklerini gormedim
3aslanannesi Bilgem52 sonda benim bildiğim kadarıyla hiç bir zaman uyuşunca takılmaz ameliyat kıyafetlerini giyerken takılıyor genellikle
3aslanannesi ilaydamom_ ben yeni taşındım İstanbula 2 sefer oldu necdet hocaya aldum randevu ikisinde de o vardı şükür ki kadın doktorlar daha sıkıntılı oluyor ya
Bilgem52 beyzanur_kbn ayy bundan çok korkuyirdum işte başıma gelecek😃öteki ameliyatlarda çok canım yandi ondan doğumdan sonra gelip karnınıza bastirdilarmi