123blogggh Ben iki oğlumda da rüyamda gördüm hatta ilk bebeğimi 21 haftaya kadar kız biliyorduk doktor öyle demişti ama ben herkese diyordum erkek diye detaylıda aynı rüyamda gördüğüm gibi erkek olduğunu öğrendik bence hissediyoruz ya
Azra_Mom Momss13 ben kızımda oğlan görmüştüm çok gerçek gibiydi kesin oğlan diyordum ama kızım olmuştu 🥰 şimdi 2.oğlan ben geleceği görmüşüm farketmeden ssgshds
Zeeyyss gmz10 biz 24+5 iz daha küçüğüz :) ben doktora anlattımda 36 olur bana uygun sen 33te çantanı hazırla dedi 😀
Elfnrk Benim 4 yıl korunmasız bebeğim olmadı gitmediğim şehir doktor koca karı ilaçları kalmadı Ben hamile kalmadan bir ay önce oğlumu ismini rüyamda gördüm ismini bile söylüyordum o ay hamile kaldım çok şükür mucizem 4 yaşında 😘🧿🤲🏻
Ytsnzy Momss13 ben hamile kalmadan önce hamile olduğumu ve erkek bebek olduğunu görmüştüm hamile olduğumu öğrendikten sonra da erkek olduğunu gördüm sonuç erkekmiş bebeğim🥰
Alone Momss13 hem hamile kalmadan önce hemde hamile kaldıktan sonra oğlum olduğunu gördüm. Ama henüz cinsiyetimiz belli değil
Niloyaaaaa Momss13 bende rüyalarımda sürekli erkek bebek görüyordum.. cinsiyeti öğrenmeye gitmeden 3 gün önce 2 yaşlarında erkek çocuğu gelip bana sarıldı kucağıma oturdu yanağımı öptü ve ben sizin çocuğunuz olucam dedi bende tamam ol dedim gülümsedim onu severken uyandım ve eşime direkt bizim oğlumuz olucak dedim sonuç erkek 🩵☺️
Sinemyiss Momss13 ben cinsiyet öğrenmeye gitmeden 2 gün önce gördüm ve ilk kez o zaman görmüştüm. Kızım olucanı görmüştüm. Kız dedi doktorumuz. Ben genelde rüyalarıma inanırım.
NurZenkin Momss13 evet canım kızıma hamileydim o zamanlar cinsiyetini gostermezdi rüyamda ilk çocuğumun kız ikincisinin erkek olacağını söylediler ve doğru çıktı şimdi oğluma hanileyim