Melisaaltnblk bilgeeS benimde suan 32+ de ilk geceleri hiç uyandırmadı beni acıkcası ben ne zaman uyanırsam o zaman hareket ediyor
Adenmom_ bilgeeS biz de 28 haftalığız henüz hiç öyle bir şey yaşamadım benimle uyuyor benimle uyanıyor galiba 😂
Nur9135 bilgeeS benimki geceleri baya hareketli. Bazen tekmesi öyle sert oluyor uyutmuyor beni. Sıcaktan zor uyurken tekmeler hepten uykumu kaçırıyor 😅
esdemiralay bilgeeS 27+1 deyim benle uyuyor benle uyanıyor galiba şuan 🤗 yani mutlaka öyle değildir ama şuan beni uyandırmıyor. Gün içinde tekmeleri güçlü aslında ama geceleri uyurken hissetmiyorum henüz 🥰
Ece5454 bilgeeS benimki de öyle çok yazı okudum uyutmuyor vs diye de benim hiç öyle değil 😂 hatta bazı zamanlar daha az hareketli bazen çok hareketli ama gece hiç uyandırmadı
Melike_00 Ben gece tuvalete falan kalkınca ya da sağa sola dönerken uyandığımda hareket ediyor bazen uyanık olduğunu anlıyorum ama uykumdan edecek kadar hissetmiyorum gece yani kendim uyanırsam farkediyorum
Booksandcats Benimki bazen geceleri çok hareketli oluyor ama uykudan uyandıracak kadar hiç olmadı yine de kalkarsam falan hissediyorum hareket ettiğini
gmz10 Ben de hiç uykumdan uyanmadım, tuvalete kalktığımda ben bebişi uyandırıyorum yatarken bir hareketleniyor😅Geçen rüyamda sert tekmelediğini gördüm acaba tekmeliyor da benim uykum mu ağır geliyor bilmiyorum 😄