minnakhanimmm 8.6 haftalık hamileyim doktor kalp atışı yok sağlıksız gebelik dedi böyle olup kalp atışını duyan var mı
Yeniyeniden minnakhanimmm artık 9 haftaya gelmis gormediyse demek kurtaj ilk gebeligimde bende senin gibi bu haftalarda gittim kalp atışını almadı alttanda baktılar olmadi kurtaj oldum
Ebrusisli minnakhanimmm bence başka bir doktora daha git canım ben 10 haftada duydum kalp atışını yani değişkenlikler olabilir ümitlendirmekte istemem ama şüphede kalmamak adına bir başka doktordanda bilgi almak iyi olabilir
minnakhanimmm Ebrusisli önceden gidip duymamiş mıydınız sizde yoksa sadece ilk defa o haftada mı gittiniz
Ysmckmk Tam 7 artı 0 da doktor benide çağırdı, 6+4 de duyamadım kalp atışını bende cok telaşlıyım inşallah duyarız bizde cumartesi gideceğiz
Ebrusisli minnakhanimmm hayır daha önceden gittim çok hemde 3-4 kere gittim önce kese görüldü bebek baya sonra görüldü kalp atışıda daha sonra duyuldu ve 10 haftada alttan ultrasonla duyduk sonra geç döllenme olduğu söylendi sonra adet tarihini değiştirdiler öyle yani ümitlendirmek dediğim gibi istemem ama bana doktorum hiç kürtaj demedi git gel öyle her hafta çağırdı duyana kadar ama ümitte vermedi sağlıklı gebelikte olmayabilir dedi yani ama bir başka doktora git çokta bekleme allah korusun farklı bir şey olursa sanada zarar verebilir
minnakhanimmm Ebrusisli yarın için başka doktora randevu aldım devlet Hastanesi’ne gidiyordum bu sefer özele aldım randevuyu bakalım artık dua edin bana inşallah bizim de sizinki gibi olur