Yildzzacrr94 Kızlar 2-2buçuk saatlik yere tatile gitmek sakıncalı olur mu? Doktorumdan uzaklaşmamalı mıyım? 5-6 gün kalacağız gidersem.
tamamdanolmuss Yildzzacrr94 doktorun daha iyi bilir canım. Eğer görünürde herhangi bir problem yoksa bence gitmekte bir sıkıntı olmaz. Önlem olarakta orada allah korusun bir şey olursa diye bir doktor bakarsınız. Alternatif olarak. Ama bence kötü düşünmeyin kötü olmasın 🤩
Cennet-polat Yildzzacrr94 ben gitmedim 35+3 yani ne olcagi belli olmaz bana kalırsa gitme tabi kendin daha iyi bilirsin
bahocum Yildzzacrr94 bence doktorunuza sormakta fayda var. Ben de 37deyim açık konuşmak gerekirse bir yere gitmezdim şu an suyum vs normal ama pek güvenemiyorum 😅 gidecekseniz de yakınlarındaki hastaneleri vs araştırıp, hazırlıkla gitmek faydalı olabilir
Yildzzacrr94 tamamdanolmuss canım çok şükür erken doğum riskim yok. Ama en son kontrole gittiğimde suyunda biraz azalma olmuş. Doktor riskli ciddi sınırda değil dedi ama yinede korkuyorum su azalması devam eder diye
Yildzzacrr94 Cennet-polat evet ama ailem ısrar ediyor biraz. Gitmek istemiyorum bende ama büyük ihtimal gitmem doktorada sorarım ama bence o da çok onaylamaz