SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ben yillar once de bu platformu kullaniyordum hic boyle reklam yoktu. Simdi dakka basi reklam cikiyor yarim saat bitmesini bekliyorum. Suan bu postu yazarken bile reklam cikti deli olcam artik. Guzelim uygulamayi ne hale getirmissiniz yazik ya!
Lilaaaaaa SenHepMercimekOlarakKalacaksin sormayın ya 3 kelime yazi okumadan çıkıyor bitmek bilmiyor sürekli sürekli sinir bozmaya başladı
Esmeh SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende çıkmıyor ya hatta önceleri çok çıkardı ama şuan çıkmıyor Ama insanı gerçekten sinir ediyor ya
nununundunyasi SenHepMercimekOlarakKalacaksin Merhaba annemiz ücretsiz kullanılan her uygulamada reklamlar maalesef ki mevcut. Eğer arka arkaya reklam çıkıyorsa bu bir ekran hatasıdır. Ama 10-15-20 dk aralıklarla çıkıyor ise normal bir izlenim sağlıyorsunuz demektir. Reklam çıktıktan sonra uygulamadan çıkarsanız ya da arka plana atar geri uygulamaya devam ederseniz baştan reklam almaya devam edersiniz. Ama çıkan reklamı kapatır öyle devam ederseniz foruma arka arkaya reklam gelmeyecektir. Ayrıca uygulama içerisinde ki reklamları bizler seçemiyoruz. Otomatik olarak oynatılıyor. Bizlerde sizler gibi reklam görüntülüyoruz. İyi forumlar 💜
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Berceste1 valla cildiriyorum premiumu olsa reklamsiz gidip onu alcam artik ama o da yok. Hamilelerin sinirlerini neden bozuyorsunuz diye sormak istiyorum yetkili kisilere😂
Reina SenHepMercimekOlarakKalacaksin vala kaç kere post açtık kimsenn taktığı yok. 20 dk da bir çıkıyor diyolar asla öyle bir şey yok. Uygulamayı açar açmaz reklam çıkıyor, okurken yazarken, 20 dk da 4-5 reklam çıkıyor. Buny yazarken bile bir reklam atladım:) acilen bir çözüme kavuşması lazım
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Reina 20 dk mi😂 suan size cevap verirken de reklam cikti mesela daha post acali 10 dk filan olmustur bu 2 ya da 3. Reklamim. Gerçekten cozmeliler bunu. Uygulamadan sogutuyorlar insani.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Eluskonunannesi 20 dk da bir cikiyor diyorlarmis bi de saka gibi. Uygulamayi kendileri kullanmiyor herhalde.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Lilaaaaaa evet benim de cok sinirim bozuluyor. Yetkili kim burda etiket metiket biseyler yapalim ya. Daha once de soylenmis hic umursamiyorlar herhlde ama soylemeye devam etmek lazim herhalde..
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Esmeh hic mi cikmiyor nasil ya? Bana zirt pirt reklam cikiyor valla. İos kullaniyorum onla mi alakali acaba?
SenHepMercimekOlarakKalacaksin hepoyleolurzaten__ bir kere mi reklam cikiyor? Kullanicilara kafalarina gore reklam sayisi mi belirlemisler nasil oluyor bu anlamadim:)) ios kullaniyorum. Androidlere daha mi az cikiyor reklam bunla alakali olabilir mi?
Esmeh SenHepMercimekOlarakKalacaksin valla bilmiyorum ama şuan hiç çıkmıyor ve çok rahat Yani bana da çıktığı zamanlar ben hiç girmek istemiyordum bile uygulamaya Çok sinir bozucu
hepoyleolurzaten__ SenHepMercimekOlarakKalacaksin Android benim tel yöneticiye sormak lazım dakika başı reklam çıksa uygulamayı sinirden 50 kere silmiştim günde toplasan bir defa çıkıyor bilemedin iki oda küçük bı pencerede cikiyo direk kapatıyorum
SenHepMercimekOlarakKalacaksin hepoyleolurzaten__ valla bu postu acali 20 dk oldu nerdeyse. 4 ya da 5. Kez reklam cikiyor. Gerçekten sinir bozucu. Gunde bir kez ciksa muthis bisey olurduu
Lilaaaaaa hepoyleolurzaten__ uygulamayı her açtığımda 10 defa üst üste çıkıyor. Daha bir yorumu tek seferde okuyamadım hep reklam araya giriyor
hepoyleolurzaten__ SenHepMercimekOlarakKalacaksin ama artık bütün uygulamalarda reklam var normal karşılıyorum
Tuba-M55 Gündüz hadi neyse üç beş çıkıyo da gece özellikle bende mi böyle bilmiyorum daha fazla çıkıyo bi yorum okuyorum reklam reklamdan sonra başka post a giriyorum yine reklam
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Tuba-M55 valla anladigim kadariyla herkese farkli sayida reklam cikiyor. Bana gunduz de aksam da surekli reklam cikiyor deli oluyorum artik uygulamayi silesim geliyor