Sheda Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse üçüz kızlarım olacak. İsim konusunda çok kararsız kaldık eşimle. Öykü ve masalın yanına 3. bir isim arıyoruz. Önerilerinizi bekliyorum☺️
Makbuss Sheda ay ne seker Allah size bagislsn benmde 3.kizim yolda 1.kizm miray2.kizim merve 3.bucurde selin olacak gibi tam karar veremedik canlari saolsn hepsinin😊
Tuba-Sahra Sheda mısra :) burda bı arkadaş var 3 kızı var onunda masal öykü mısra bu arada rabbim sağlıklı kavuşmayı nasip etsin
GozdeCemre Sheda öykü masal hikaye ilerde de edebiyat Öğretmenliği okur kız ben 1 tanesine bulamadık isim Doğurana kadar aboo 3 tane 3 ü de kız 😂maşallah allah size bağışlasın
humaninannesi61 Sheda Ben olsam bu isimleri koymazdım daha islami isimler tercih ederdim ama sizin tercihiniz tabiki. Kulağa da hoş geliyor. Öykü masal melodi olabilir... 😍
Sheda humaninannesi61 ben de öyle düşünmüştüm ama eşim çok istiyor😁 hayırlısı bakalım kesin bunlar olacak diye kararlaştırmadık henüz☺️
Krispiim16 Sheda kızıma kumsal ismini koyucam ama mısra olabilir sonuçta öykü ve masal varsa mısra anlamlı olur ..