pinaarrylmz kızlar karnım çatlar diye beklerken popomun üst kısımlarında bi iki kırmızı çatlak olusmus rengi solmaya başladı bugün bide ne göreyim popomun arasına dogru kıpkırmızı çatlamışım varmı böyle olan oraya ne zor geldi bilmiyorum🤷🏻♀️
ezgi7 pinaarrylmz çatlamadık yerim kalmadı popom göğüslerim basenlerim iç bacak 36. haftadayım şimdide karnım çatladı hem de fena kaşınıyor ve ben düzenli olarak 11. haftamdan beri yağ krem kullanıyorum o kadar emeğimin boşa gitmesi çok üzücü🥺
Tugcev pinaarrylmz benimde ilk çatlayan yerim genital bölgemin üst tarafıydı. Araştırdığımda da bir şey bulamamıştım tuhaf gelmişti 🤦🏼♀️ sonra alt karnıma ve iç bacaklarıma doğru ilerledi. Nereden çatlayacsğımız belli olmuyor resmen 😂
asli-dedeoglu pinaarrylmz ben de 25. Haftamdayim iki hafta oldu popom arası bacak aram kolum ve göğüs birlesimlerim alt göbeğim yanlarim ve şimdi de iç bacaklarımda çatlaklar oluşmaya devam ediyor 3ayimdan beri de yağ kullanıyordum artık da kullanmıyorum kullandığım halde oldu Dr ırsi ne kullanırsan kullan fayda gormeyebiliyor dedi malesef istemiyorsan doğum sonra tedavi edilebilir dedi 😏
pinaarrylmz ezgi7 ayyy çok zor yaa seninde kırmızı mı peki? ben şuan 25 haftalığim ilk çatlaklarımı popo görmüş oldm
pinaarrylmz asli-dedeoglu bu hafta çogu yerden çatlamışsn ya şimdiden böyleysek 30 lu haftalarda napcaz biz
asli-dedeoglu pinaarrylmz malesef evet nolur bilemiyorum ama yapacak bişey yavruların canı sağ olsun ☺️💝