Ben üniversite hastanesinde prof hocaya takipliyim, doğuma da giriyor. Kan alan hemşireden aciline gittiğimde benimle ilgilenen asistanlara kadar hepsinden çok memnunum. Bir şey dedikleri zaman aklıma acaba gerçekten öyle mi yoksa para için mi böyle deniyor diye bir şey gelmiyor. Özele gitmeye durumumuz vardı ama doktorum arkadaşımın tavsiyesiydi çok cazip geldi açıkçası. Muayene ücreti düşük bütün tahlil tetkik hastanede ücretsiz yaptırıyorum. Doğum ücretli illa o girsin dersem ama özele bakınca yine normal geliyor bana. En önemlisi doktorum hasta yükünü kendi belirliyor ben kaç hafta bekledim beni kabul etsin diye öyle bir özgürlüğü var bu da yaptığı işi etkiler bence. Bir arkadaşımız özeldeydi ilk doktorundan çok memnundu ama o doktor gidince başka doktora kaydırmıslar bütün hastalari doktorun yükü çok olduğu için ilgi alakasından hiç memnun değildi. Benim tek sorunum hastanem uzak hafta içi eşim izin alamadığı için tek gidip geldim ama özelde haftasonu da muayene olabiliyorsun. Para hiç sorun değilse özelde çok iyi bir doktor bulup gitmek tabi ki daha iyidir kafası
rahat eder insanın ama çoğumuzun böyle bir lüksü yok malesef. Özele gitsem iki hatta üç katına denk gelecekti. Ee o parayla bebeğime oda yapıyorum şimdi mesela.