Bbk88 pnarpnar35 pnarpnar35 merhaba catlamamasi için de iğne vermiyorlar mi yumuirtalarin kendiliğinden
pnarpnar35 Bbk88 evet veriyorlar adı cetrotide ama gonalfle ayni zamanda baslanmiyor, gonalfe salı günü başladım önce pazar başla demislerdi dün kontrol oldum erkene aldılar bugün vurdum ilk cetrotide i 😊
Goncatosko Mucizee80 hayır bilmiyorum devlet hastanesinde tüp bebeğe başlamadan önceki regl bitimi yaptılar, gerekli görüyorlarmış
Mucizee80 Goncatosko benimki ikinci tüp bebeğim olacak embriyolarım özel merkezde doğum yaptığım ve tedavi üzerinden 4 yıl geçtiği için öncesinde bnada yapılacakmış Eylül gibi düşünüyorum maddi olarak hazr olup gitmek istyrm sizde tedavinizden pozitif sonuç alırsınız inşallah 😍
teachermomyy23 Goncatosko devlet hastanesinde tüp bebek süreci nasıl ilerliyor bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz ?
Goncatosko Mucizee80 aa ilki tutmuş süper inşallah gönlünüze göre olur ❤️❤️, basit bir işlem devlette de yapıyorlar aslında bi araştırın isterseniz
ZeynepDuru17 Goncatosko inşallah hayırlısı ile nasip etsin rabbim kolaylık la rahim yıkama diyince çubuk gibi biseyle yıkıyorlar gibi geliyor aklıma nasıl oluyor ki
Goncatosko ZeynepDuru17 ZeynepDuru17 amin cümlemize 🙏🙏 çok basit spektrum ile muayenedeki gibi açıyorlar bir dakikalik bir işlem rahim filminin daha kolayı 😅
Mucizee80 Goncatosko çok teşekkürler doktorum kendi yapmak istiyor o yüzden mecbur özelde yaptıracağım
Mucizee80 Bbk88 aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsin emeklerinizin sabrınızın karşılığını hayrlı evlatlar ile alırsınız inşallah 🥰