beyzosunmelegi Dileeek- ilk zamanlarda hormonlardan ötürü değer yüksek olabiliyor ben de yaşadım çünkü benimki baya hızlı çalışıyordu dahiliyeye gidin duruma göre ilaç verecektir kullanınca da toparlanıyor
Hcr0606 Dileeek- bende 8 haftalık iken deger 3 bin lerde ıddı. Doktorunuza giderseniz eger tsh ilacı başlayabilir ideal deger 2500 ve altı demıstı. Bana başladı 3 haftadır kullanıyorum. Tsh ihmal etmeyin. Gecmiş olsun
Bercestee Dileeek- hemen dahiliyeye gidin ilaç başlasınlar. Riskli durum oluyor çünkü. Aksatmayın lütfen. Ben ilaç almama rağmen dün gittim 2.88 çıktı ilaç dozunu arttırdı doktor. Rabbim size bağışlasın. Mutlaka bugün gidin.🤲🥰🤍
Dlnoz Çok yüksek değil ki benim 8 çıkmıştı. Doktor ilaç verir düzelir hiç kafana takma ben hala kullanıyorum ilacı doğuma kadar sende kullanırsın
Dileeek- 100924 anladım çok teşekkür ederim yüksek çıktı gibime geldi de insan panik oluyor en ufak şeyde
Eluskonunannesi Dileeek- ilk hamileliğimde ilaç kullanmaya başladım tiroidlerim yeterli çalışmıyor benim. 8 senedir kullanıyorum. İkinciye hamileyim doktor biraz dozu arttırdı. Dahiliyeye gidin mutlaka. Ben her ay düzenli ölçtürüyorum
Razismom Yükselmesi normal benim de böyleydi hamileliğin başında 4 civarı çıkmıştı.. Hap vermişti her sabah aç karnına içmek gerek. Şuan 2ye düştü.. Ztn olması gereken değer bu…. Düşer merak etmeyin…
Tosbalak Dileeek- bende 6 haftalık gebeyim Mayıs’ta 5.37 olan TSH degerim ilaç kullanmama rağmen bugün 5.10 olmuş doktor ilacın dozunu arttırdı her ay düzenli doktora gitmem gerekiyormus