Buket1302 Bebek bezi icin onerisi olan var mi Eylul ayinda dogum olcak insallah yavastan almak istiyorum bez ve islak mendil icin oneri istiyorum kizlar
beyzosunmelegi Buket1302 her bez her bebeğe yaramıyor ben de temmuzda doğum yapacağım Allah kısmet ederse sadece molfix aldım bir paket denemek için ona göre devam edeceğim.Sleppy de çok öneriyorlar
Meyranas Buket1302 bebek bezi bim Jenny welly ıslak mendil pure baby kahverengi olanı ama bebek bezini 3 çeşit kullandım Jenny welly goon kilot bez baby me kilot bez
Niran007 beyzosunmelegi hiç yanaşma canım 1.5 yaşında oğlum yani 1 kere çiş yapıyo bez doluyo saat başı bez değiştiriyordum Allah’tandır 1 paketti geri molfixe döndüm ama baby turco da çok iyi
Seyma-10 Çoğunu denedim molfix en güzeli çıktı emici taşırmıyor 1 yıldır devam ediyorum ona arada denedim başkaları da uygun yollu olsun diye yok çok taşırıyor bişey oluyor mutlaka
iremsevinc Buket1302 1 adet 1 numara 1 adet 2 numara molfix aldım sdece ıslak mendil olarakta baby turco aldım 12 lı 3 paket 36 tane