Fatmanur12345 4949zilanerturk günde iki defa yapıyorum sabah akşam aç karnına öğlen gibi yine içsem bir sakıncası olur mu acaba o kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını 7 ay olucak deniyoruz olmuyor
4949zilanerturk Fatmanur12345 3 defa. İç bisey olmaz sabah öğlen akşam ama çok kafana takma böyle boş ver Çünkü kafaya çok takınca olmuyor insanın bedeni stres altına gidiyor
beybim0 İbrahim Saraçoğlu adetliyken önermiyor bitince 3 gün sonra başlanıyor YouTube ta videosu var lütfen bakın
4949zilanerturk beybim0 ben adetliyken kullandım şuan 38+1 haftalık hamileyim yinede baksın videoya beli de olmaz cnm 😊
Pelinezmiram Fatmanur12345 adet bitimi başladım 5gun içtim ve hamileyim şuan ben etkisini gördüm ins sizde gorursunuz
Iffetnur_ahsen 4949zilanerturk hayır İbrahim aracoglu bike kesinlikle adet döneminde kullanmayın diyir ki ise de yatqmaz yani ben hep adet bittikten 2 gün sonra başladım ve hakiki kaldim
Fatmanur12345 4949zilanerturk canım adetim bitti soğan kuru bugünle beraber 4 gün kullandım bitince bırak demiştin bıraktım da çocuk istiyoruz insallah tutar insallah fetvasını görürüm dediğin gibi yaptım dua edin insallah ise yarar da diğer ay buraya hamileyim kızlar diyeyim
4949zilanerturk Fatmanur12345 hadi inşallahhhhhh yarabbimmmmm bu süreçte sinir stres yapma kafana da çok takma normal hayatina devam et uğraşıcak biseyler bul inşallah olur 🥰🥰🥰❤️❤️❤️😘😘😘
Fatmanur12345 4949zilanerturk canimmmm nasılsın tam dediğin gibi yapmıştım 2 gün önce 9.02 beta ile gebeliğimi öğrendim çok şükür rabbime çok teşekkür ederim senden de Allah razı olsun iyiki varsınız 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍❤️
4949zilanerturk Fatmanur12345 Fatmanur12345 rica ederim ne demek canım sende iyiki varsın canım benim bende iyiyim Allaha şükür 1 hafta oldu doğum yaptım bebisle uğraşıyorum 🥰😍😍😍😍❤️❤️❤️çok sevindim adına rabime şükürler olsun ben demiştim öyle çok iyi etki ediyor diye hayırlı olsun inşallah rabim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah balım benim 🥰❤️😘🧿
Fatmanur12345 4949zilanerturk yaaa hayırlı olsun insallah canım benim kendine de bebişe iyi bak 🥹❤️❤️❤️❤️