Fatmanur12345 Kızlar dün adetim başladı bugün soğan suyuna başladım bende adetliyken içsem bisey olur mu gebelik düşünüyoruz da adetliyken başladım bir sorun etmez demi acaba gebelik için insallah temmuz ayında gebe kalırım
Edizhr Fatmanur12345 canım adet bittikten 1 hafta sonra yapılıyor ve 15 gün boyunca sabah akşam devam ediyorsun 15 gün sonunda içmeyi bırakıyorsun ben öyle duydum
Huda-27 Fatmanur12345 ben adetimden bir hafta önce başlamıştım 15 gün kullandım adetim o zaman uzun sürmüştü o adetimden sonra hamile kaldım
Sevim1902 Fatmanur12345 ben de adet btmedn başladım 3 gündr yapıyorum🤲güzl sonclra vesile olsun inşallah
Iffetnur_ahsen Adet bittikten 2 gün sonra kullanin ben öyle yapmıştım 1 hafta kullan 1 hafta ara ver sürekli böyle devam et adet gününe kadar 2 defa öyle gebe kalmıştım
Fatmanur12345 Iffetnur_ahsen hmm ben adetliyken başladım da bir sakıncası olur mu acaba bir bilginiz var mi
beysenyil Fatmanur12345 olmuyor canım bende reglin 2. Günü başlamıştım. Bu ay henüz regl olmadım inşallah gebelik vardır. Bat 3 Temmuz
Iffetnur_ahsen Fatmanur12345 adetliyken bir faydası olmaz ben adetliyken kullanmıştım düzensiz olmuştu
Fatmanur12345 Huda-27 ne güzel 😍😍😍bende adetimi. İkinci günü bugün başladım 10 gün yapıcam bakalım dua edin banada siz güzel annelerin duaları kabul olur insallah bende güzel sonuçlar elde ederim
Huda-27 Fatmanur12345 inşAllah faydasını görürsün birde folik asit kullanın ben öyle yapmıştım folidolce almıştım 2 sene aralıksız kontrol hapı kullandığım halde ilk ay oldu benim rabbim sizede versin
Sevim1902 Fatmanur12345 evet kürtaj oldum mart ayında adetlerm düzensz ve kısa oluyor o yüzdn gebelgi kolaylstrr dıye umuyorum🤲geçen geblgmde bal çörek otu tarçın kullanmstm o da iyi gelıyormuş
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Fatmanur12345 ben ilk hamileligimden once bir kac ay deneyip hamile kalamadigim icin soğan kurunu duyup denemistim. Her gun kaynatip iciyordum hakkatten mucizevi bisey. Kullandiktan sonraki ay hamile kaldim. Genital bolgedeki hastaliklari tedavi ediyor ayni zamanda. Akinti mantar vs. Ben de adetimden sonra baslamistim bu arada.
Fatmanur12345 SenHepMercimekOlarakKalacaksin hmmm ben adetliyken başladım umarım bende güzel sonuç alırım güzel annelerimiz sizlerin duasına muhtacım
Huda-27 Fatmanur12345 folidolce aldım ben onu kullandım devletin verdiğini önermiyorlar kendi paramla almıştım