Efebelinay12 Annelerim merhaba 16 Mayıs’ta eşimle iliskiye girdik. 26 Mayıs’ta adet olmam gerekirken 24 Mayıs’ta adet oldum. Bugünde test verdim beta 3234 çıktı. 2. Sorum var. Sizce kaç haftalık hamileyim bir de adetten önce hamile kalma olasiligim var mıdır
Acelyapova Efebelinay12 canim son adet tarihinden hesaplanir betaya gote degil son adet tarihin 24 mayis ise suanda 4 hafta 3 gunluk hamile oluyosun direk kadin doguma git hemen hayirli olsun
neanladinyurdagull Efebelinay12 24 mayıstan itibaren hamile diye hesaplanır ilk adet gününden.adetten önce hamile kaldığınızı düşünmüyorum çünkü arada 10 gün var o sürede döllenme olmuş olup adeti kesmesi lazım ama belki üstüne görme olmuştur.Ben adetten iki gün önce ki ilişkimden hamile kaldım
xhbgns Efebelinay12 24 Mayıs’tan sonraki dönemde korumasız ilişkiniz oldu mu? Son regliniz ne kadar sürdü ve kıvamı nasıldı önemli olan bu bence. 16 Mayıs’tan sonra birlikteliğiniz olmadıysa son adet tarihiniz daha öncesi olmalı ultrasonda kaç haftalık ölçüldü?
vilanelle Efebelinay12 hayırlı olsun canım, beta değeri kiminde 10lu kiminde b,nlerde, o yüzden bence endişe etme, doktora gidip keseni görürsün hemencik:)
Efebelinay12 Acelyapova teşekkür ederim sağolun ama betaya internetten baktığımda 5 hafta üstü diyordu o yüzden şüpheye düştüm adetli iken hamile mıydım diye çünkü o ara tansiyon ilacı kullaniyordum
Acelyapova Efebelinay12 betaya gore haftasi belli olmaz canim son adet tarihin baz alınır bir an once git doktora saglikli bir gebelikmi ogren canim
Efebelinay12 neanladinyurdagull 3. Hamileliğin bu hiç birinde adet olmadım. Tabi bu hamileligimden önce de bir kimyasal gebeliğim var ama onda hiç hastaneye gidemeden kanama olup düşük yaptım. Düşükten sonra adetlerim duzensizlesti 5 gün 6 gün geri gelmeye başladı. Bunda da ilk 16 sında ilişkiye girildi. Sonra 24 hasta oldum normal bir hastalikti sadece 2 gün erken oldum. 3 4 gün sürdü adet
Efebelinay12 xhbgns ulltasona hiç girmedim geçen hafta öğrendim hamile olduğumu açıkçası biraz beklemek istedim doktora gitmek için dün de test verdim pozitif çıktı. 16 korumasız olmadı her zaman eşim kendi korunuyordu. Adet aynı her zaman ki gibi bol ahrili bol kanamaliydi. Sonra da zaten adet bittikten bir hafta sonra aklıma kalaniyla ilişki oldu
Berfinnn35 Efebelinay12 merhaba benimde 4+4 haftalıkken beta değerim 3100 dü bana da fazla gelmişti ama doktor gayet normal olduğunu söylemişti 🌸
Efebelinay12 neanladinyurdagull yani ben o 10 günde hamile kalsam zaten hasta olmazdım dimi çünkü o ara ilaç kullanıyordum o yüzden merak ediyorum zaten her ihtimale karşı doktora da söyleyeceğim tabi ama 10 gün uzun bir süre hamile kalsam illaki adetim hemen kesilirdi