Symnr166 snowglobe hafif dedi doktor sancıya zaten, ama artıyor mu merak ediyorum tecrübelilerden bilgi almak istiyorum
Zeyyno_ Symnr166 Resim açılmıyor cnm ama sancin varsa normalde doktor bırakmaz sancıların düşük derecedeyse hissetmiyosan yani nstde çıkıyorsa eve gönderiyor bekliyorsun yine
Deletedmom_116 Symnr166 korkutmak istemem ama Nst de bu sancıyla dogurdum 😂😂50 üstünü görmedim vücudumda hissediyordum ama nstde çıkmadı hic
Zeyyno_ Symnr166 sancin az doktorun bekletebilir sen hissediyomusun sancı vurdufunu hafif agrilarnmi oluyor yoksa
Zeyyno_ Symnr166 Kasılmalar hamileligin son haftalarında normal her günde olabiliyor bnmde oluyor yani sürekli. sancıyla birlikte bu kasılmalar gelince anliyosunki doğum başlıyor faklı olur biraz her zaman hissettiğini göre anlarsın zaten
Deletedmom_116 Zeyyno_ Kasılma normal değil Belli bı düzeyde ise saat yarım saat yada günde bjkackere olan kasilma normal . Ama düzenli ve ilerledikçe shresi kısalan kasılma digum belirtisidir
Catsss Benim dün 100 lerde çıkıyordu😀 hafif seninki. Serum ve ilaçla duruyor. Ama bende serklaj var. O olmasa açılma olmuştu muhtemelen. 34. Hafta
Catsss Asafm nidicard verdiler yarım saat arayla. Emilen kapsül. Progestan iğne yaptılar. Birde serum 🤷♀️