1palyaco Baş geliş olan bebek ile makat geliş olan bebek hareketlerinin hissedildiği yer değişir mi? Hangisi daha çok nerede hissedilir?
Maviii_98 1palyaco pazartesi günü kontrolümüz vardı baş geliş vajinaya baskı olduğundan sürekli tuvaletteyim. Ayak hareketlerinide göbeğin sağ tarafında hissediyorum. Ama makat geliş olduğunda da sürekli tekmelerinden her an tuvaletini yapıcak gibiydim yanma gibi hazırda Bi tuhaftı.
biranne__ 1palyaco benim bebeğim şuan baş geliş pozisyonda ve hareketleri göbek kısmında ama elleri aşağıda oldugu için bazen aşağıdada hissediyorum
ecmelmirzaogluu Herkeste farklıdır belki ama ben döndükten sonra bebeğimin hıçkırmalarını kasıklarımda hissetmeye başladım, vajinama baskı oluyor, el ayak hareketleri yukarıda
1palyaco ecmelmirzaogluu ayak hareketlerimi bilmiyorum ama şuan göbek deliğimin üst tarafını itiyor bazen hafif sağını . Hıçkırmasını da sol alt tarafta hissediyordum en son. Baş gelişti 2hafta önce ama en son 3gün önce gittim muayene de sormayı unuttum nasıl diye .
1palyaco biranne__ benimde 2hafta önce başgelişti değişmiş midir diye merak ediyorum . Hareketlerinde değişme yok önceki gibi hissediyorum .
biranne__ 1palyaco hm değişmemiş olabilir benimki kafasını bacağıma bastırıyo ben ordan anlıyorum sadece pozisyonunu 😅