MelodyFairy Ftmn123- ben özel hastanede yaptırdım 30 bin Benim zor geçti işlem sırasında kanamam oldu ve sonraki 3,4 gün lekelenmem oldu rahim ağzım açılmadı dar diye zorlandım yani Herkeste olmayabilir bu olanlarında normalmiş doktorum öyle söyledi
MelodyFairy Zarifokur tüp bebeğinde garantisi yok canım tutacağı varsa aşılama da tutar ne bileyim sadece ilaç kullanıp çatlatma iğnesi olup ilişki sonrası da tutar nasip yani Doktorlar hiç birine %100 şans veremez kendi doktorum dedi bunu Karı koca da sorun problem olmamasına rağmen bazen olmuyor tutmuyor diye
Zarifokur MelodyFairy her şeyin zamanı var gerçekten çevre daha çok insanı etkiliyor . Lütfen kendinizi üzmeyin elimizden geldiğinde çaresini aramalıyız olmuyorsa Allah’a bırakmalıyız . İnşallah hayırlısıyla evladınız olur inşallah 🤲
Zarifokur MelodyFairy bir yerde okumuştum . Şırınganın büyüğü varmış eşinin spermini afedersiniz alıp kendine salıyormuş öyle hamile kalmış aslında düşününce aşılama aynı böyle oluyor
MelodyFairy Zarifokur doğru olamaz ya doktorlar bile belli sürede veriyor spermleri rahim içine Nasıl yapabilir yani sperm çıkar çıkmaz ölür zaten
Zarifokur MelodyFairy bunu baya önceden okumuştum ama berde okuduğunu hatırlamıyorum hatta saçma bulmuştum