gmzaduman Kızlar merhaba normalde bilkente gidiyorum Necati hocaya ve memnunum 15 ağustosta 22 haftalık olacağım ve ayrıntılıya gireceğim. Fakat bilkent şehir hastanesinde ayrıntılı ultrason hakkında çok fazla olumsuz yorum var. Bu nedenle özele de gitmeyi düşünüyorum. Yaptıran oldu mu bilkentte nasıldı?
Ankara06_06 gmzaduman benimde 17 temmuzda var detayli icin randevum necati hocaya gidiyorum ama bende emin değilim özel düşünüyorum uygun yer bulursam
ellifccetin gmzaduman Bende Bilkent takipliyim 1 Ağustosta detaylı ultrason randevum var. Ama gidenlerin yorumları gerçekten çok kötü ve çok kısa sürdüğünü söylüyorlar 5-10 dakika da bebeği ne kadar inceleyebilirler ki. Ben özele de gideceğim sadece Bilkent’te yaptırıp oraya güvenmek istemiyorum sonuçta detaylı ultrason da çok önemli bir konu. Hem Bilkent’te eşimi yanıma almayacaklar o göremeyecek en azından özel de eşimde bebeği ayrıntılı görür istedim
gmzaduman Ankara06_06 gerçekten çok olumsuz yorum var ekrana bakma diye azarlayanlar falan varmış endişelendirdi bu
gmzaduman ellifccetin bende aynı düşünüyorum sizinle inanılmaz kötü yorumlr ekrana bakma falan diyen doktorlar varmış
iremksc Bizzat bana ekrana bakma dedi asla gitmeye değmez hiçbir açıklama yapılmıyor daha çok moralinizi bozuyor. Soru sorunca sus sessiz ol diye de azar yedim. Karnımı deşti resmen bastıra bastıra tamamen pişmanlık. O moral bozukluğuyla çıkıp tuncay nas hocama gittim mükemmeldi herşeyi gösterdi 30-40 dk felan kaldık bebeğimizle konuştu gayet mutlu ayrıldık. Bence bilkente gidip moral bozmayın direk özele gidin
gmzaduman iremksc çok üzüldüm yani öyle kırıcı bir tavır ki böyle yapacaklarsa bu işi yapmamalılar. İyice netleştim böyle dönüşler oldukça özele gideceğim direkt
Dmldrk Dün Bilkent şehir hastanesinde detaylıya girdim öyle bağırma çağırma yok sadece sıranızı bekleyip giriyorsunuz.Aksine girdiğim doktor hanım çok nazik ve güzel anlattı her şeyi . Özel hastane gibi detaylar beklememek lazım ama gayet iyiydi.
Ankara06_06 Tomucuk12 Ben Ali ipege aldim doç. Radyolog kendisi yarin gideceğim inşallah hakkındaki yorumlar olumlu gidince bakalim nasil
ellifccetin Ankara06_06 Gittikten sonra buraya da paylaşır mısınız yorumlarınızı bende gitmeyi düşünüyorum da 🥰
Ankara06_06 ellifccetin bugün gittim ali ipeğe çok memnun kaldım çok güzel karşıladı ve detaylı anlattı usb istedi gitmeden görüntüleri videoları kaydetti çok güzel ayrildik oradan tavsiye ederim ve 2 tanede normal ultrason değil bildiğiniz resim olarak olarak bebeğinizin görüntüsünü veriyor ayrıca kızım inatla yüzünü zoe gösterdi sabırla bekledik resim için poz yakaladı 😊
EceQueen Ben de yorumları görüp özele gittim, en kötü denersin. Baktın tersler, sen de tersleyip çıkar özele gidersin yine.
ellifccetin Ankara06_06 2 tane verdiği fotoğraf renkli olanlardan dimi siyah beyaz değil. Bir de ne kadara gittiniz rica etsem söyleyebilir misiniz fiyatını
Ankara06_06 ellifccetin renkli canim ve normal fotocularin verdiği kalitede 3 bin gittik kuzum ve kendisi doç. Radyolog ali ipek tavsiye ederim