Tazeanne123456 Mervecimbidur ahaahahahaha çift isim sığmıyor bende tek isimli yaptırdım diye gelirse o eski kayınpederim olur 😂
Merryy Tazeanne123456 bende oğluma iki isim koydum ediz miraç edizi ben koydum miracıda kayınvalidem demişti ama onun öncesinde de eşimle konuşuyorduk miraç ismini o yüzden çift isim oldu ama herkes miraç diyor edizi eşimle ben kullanıyorum ara ara oğlumda ilk zamanlar ismin ne diye sorduklarında ediz diyordu sadece 😂 ama şimdi hamileyim tek isim koymayı düşünüyorum ikisini kullanmıyorlar çünkü
Tazeanne123456 Merryy bizzat çift ismin zorluğunu çocuğunuzda tecrübe etmiş biri olarak yazdığınız için teşekkür ediyorum 🤗
Merryy Tazeanne123456 evet evet yaşıyorum ben iki ismininde söylenmesi taraftarıydım aslında ama baktım kimse söylemiyor bu sebeple şuanda tek isim koyucam eltimin büyük oğluda iki isim kullanmıyorlar abimin oğluda iki isim onlarda kullanmıyor bi kaç komşum var mesela onlar çift isimle çağırıyor alışmışlar ama genel olarak kullanılmıyor tek isim candır 🤣
Ayshe-h İlk kızımın ismini iki isim koyduktan sonra diğerine de haksızlık olmasın diye 2 kızıma daha iki isim koyduk yani 3 çocuk 6 isim. Şuan 4. Bebeğime hamileyim ona da iki isim koyarız sanırım. Hem bir babadan bir anneden oluyor isim yNi bizde öyle oldu
surprizbebe Tazeanne123456 ben de sendenim. Oğlum tek isim. Şimdi kızıma da tek koyacagız Allah’ın izniyle. Çünkü iki isim konulduğunda artık hep iki isim sesleniliyo kreşlerde okullarda falan. Hiç hoşlanmıyorum bu yüzden.
tazeanneee123 Tazeanne123456 başlığı açan için soylemiyorum kesinlikle ama altinda yok iki isim şöyle tek isim şöyle yazanlar bir şeyi de eleştirmeyin kardeşim kim nasil istiyorsa oyle koysun cift koy tek koy 4 isim duydum ben mesela banane vardir bir sebebi tek isim koyunca asil oluyormuş ben iki isim koyucam daha dolu dolu şair ismi gibi geliyor bana da tek isim de hemen bitiveriyo bunu mu eleştirelim şimdi. Herkes kendi nufusuna baksin bi zahmet kim neyi ne kadar koymuş bu da sizi ilgilendirmeyiverse olmaz mi acaba
Tazeanne123456 tazeanneee123 niye üzerinize alınıp bu kadar açıklama gereği duydunuz ki kimse kimsenin çocuğunun ismine laf etmiyor. Üstte yazıları dikkatlice okursanız iyi ve kötü taraflarını yazmış. Herkes istediği ismi koymakta özgür.
Elfkzlky Tazeanne123456 ben ikisini de cok begendim. Birinden birini seçemedim. İkisini de koydum ahahahdkfkfks
Tazeanne123456 Elfkzlky burcunuz ikizler ya da terazi mi ben teraziyim de ben de genelde hep kararsızımdır 🤣
tazeanneee123 Tazeanne123456 ay uzerime ne alinicam ben 😂 sinir oluyorum her seyi elestiren insanlara kim ne isterse onu yapmakta ozgur ama bence şöyle uygun degil bence böyle uygun degil insanlarin ozgurluklerini bir salın kendiniz de ne istiyorsaniz onu yapin bu da benim şahsi ozgurce yorumum olsun tatlim tamam mi siz gibi yaptim bak alinma sen de ☺️
Elfkzlky Tazeanne123456 yok yengeçim 🤣🤣 normalde hemen karar veririm netimdir ama cok begenmiştim ikisini de
Tazeanne123456 tazeanneee123 aşkım ben herkesin fikrine saygı duyarım üsttekileri oku kime neler yazdığımı gör
miamom Tazeanne123456 ben tek isim istedim hep ama eşim inat ısrar 2 isim dedi, 2 isim koyuyoruz biz de… yani tek ismi kullanacak aslında çok genel olarak bana da mantıksız geliyor ama işte 😅😅
tazeanneee123 Tazeanne123456 ay sana laf anlatamicam cift isim neden koyulur ? Boyle bir post neden acilir? Gibi bir sey zaten bu cevap verme artik anlasildigimi sanmiyorum elestiren birkac kisi gordum onlara ithafen yazmistim illa laf istiyorsun kendine ya basligi acan kisi icin soylemiyorum diye baslamisim yorumuma zaten. Algisiz insanlar da benim cevabima yorum atmasin o zaman tesekkurler
Tazeanne123456 Kendi düşünceleri haricinde bir düşünce görünce insanların eleştirdiğini düşünen ama kendi düşüncesini kanun, ayet gibi görüp eleştiren kişiler bu posta yorum atmasın teşekkürler
elif475475 Tazeanne123456 ben bilmiyorum ama tek isim daha kolay oluyor. oğlumun adını Ekin koydum. Şimdi ikinciye yine tek düşünüyorum 😁